«Παραπλευρη απωλεια» ο Πετριδης;

Μετά από αρκετό καιρό, η παράταξη «Σπάρτακος» επανέφερε το «σκληρό ροκ» στην αντιπολιτευτική της τακτική εναντίον της δημοτικής αρχής Κομοτηνής. Άξιο προσοχής, πέρα από το περιεχόμενο της κριτικής που ασκήθηκε, είναι και η αφορμή που επικαλέστηκαν τα μέλη του «Σπάρτακου» για την ενσωμάτωσή της στη χθεσινή συνέντευξη τύπου. Συγκεκριμένα, με βάση όσα ανέφερε ο κ. Δαπέργολας στην έναρξη της σχετικής τοποθέτησής του, η αφορμή για την αξιολόγηση του έργου του κ. Πετρίδη – ή του μη έργου, όπως εν συνεχεία υποστηρίχτηκε από τον ίδιο- ήταν η συμπλήρωση 6 ετών παρουσίας του στη διοίκηση του δήμου. Βέβαια, ακολουθώντας τους απλούς κανόνες της αριθμητικής και ανατρέχοντας στον Ιανουάριο του 2011, οπότε ανέλαβε καθήκοντα δημάρχου ο κ. Πετρίδης, διαπιστώνουμε εύκολα ότι η ακριβής διάρκεια της θητείας του περιορίζεται στα 5 χρόνια και επιπλέον 3,5 μήνες. Απέχει λοιπόν αρκετά από τη συμπλήρωση της επικληθείσας 6ετίας, ενώ έχει υπερβεί σημαντικά το επίσης «στρογγυλό» μέγεθος της 5ετίας, που θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για μια απολογιστική αξιολόγηση εκ μέρους της παράταξης της αντιπολίτευσης.
 
Από τα παραπάνω μάλλον προδίδεται η αγωνία των μελών του «Σπάρτακου» να εμπλουτίσουν σε θεματολογία τη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ίσως για να μην κατηγορηθούν ότι αυτή παραχωρήθηκε αποκλειστικά και μόνο για το θέμα των αδέσποτων, που τόσο συχνά έχουν αναδείξει τους τελευταίους μήνες.
 
Για να είμαστε δίκαιοι, πάντως, η συνέντευξη τύπου περιλάμβανε ένα ακόμα θέμα, αυτό που αφορούσε στο εγχείρημα της «Σπάρτακος Κοιν.Σ.Επ.», το οποίο όπως γνωρίζουμε είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί σε προγενέστερο χρόνο. Σημειώνεται ότι η σχετική παρουσίαση θα φιλοξενηθεί στο αυριανό φύλλο του «ΠτΘ»… Θ.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.