«Παραμυθουπολη» στο Παρκο της Κομοτηνης θελει να στησει του χρονου η ΔΚΕΠΠΑΚ

Στόχος η δημιουργία ενός σημείου αναφοράς για τη χριστουγεννιάτικη Κομοτηνή του 2017

Τη λύπη της για τους βανδαλισμούς που έγιναν στα καινούρια σπιτάκια που έστησαν στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής εξέφρασε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, τονίζοντας πως τα καινούρια στολίδια της πόλης θα τοποθετηθούν σε δεύτερο χρόνο, με την πόλη να είναι στολισμένη μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.
 
Παράλληλα τόνισε πως αφουγκράζονται την ανάγκη του κόσμου να γίνει κάτι διαφορετικό, να νιώσουν όμορφα και προσπαθούν με τον καλύτερο τρόπο να δώσουν χρώμα κατά την περίοδο των εορτών.
 
Αυτό φέτος συνοψίζεται στην αγορά των νέων στολιδιών, ενώ θεωρεί πως του χρόνου θα μπορέσουν να κάνουν κάτι καλύτερο. Άλλωστε παραμένει στα σχέδια της ΔΚΕΠΠΑΚ, να δημιουργηθεί μια «Παραμυθούπολη» στο δημοτικό πάρκο της πόλης, που θα είναι σημείο αναφοράς. Μάλιστα η κ. Λιβεριάδου τοποθέτησε χρονικά την υλοποίηση του παραπάνω εγχειρήματος κάτι, «αν όλα πάνε καλά και υπάρχουν οι πόροι», τα Χριστούγεννα του 2017.
 
Τέλος σημείωσε πως φέτος έχουν αρκετά προβλήματα στο στολισμό της πόλης και των οικισμών μιας και δεν τους επιτρέπεται να στήσουν επίστυλα ή στολίδια σε πολλές κολώνες της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετοί δρόμοι, στους οποίους δεν μπορούν να τοποθετηθούν χριστουγεννιάτικα στολιδια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.