Παραμενουν στα μπλοκα οι αγροτες στο Ορμενιο

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου και αναμένουν την συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μπατζελή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να καθορίσουν αν θα παραμείνουν στα μπλόκα ή όχι.

 

«Δεν είμαστε λαγοί να εγκαταλείψουμε τον αγώνα», σχολίασε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου, «Η Ενότητα», Γιάννης Μαργαριτίδης, την απόφαση της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών να αποχωρήσουν από τα μπλόκα. Ο κ. Μαργαριτίδης ξεκαθάρισε ότι το μπλόκο του Ορμενίου παραμένει όπως παραμένουν και οι είκοσι σύλλογοι με τους οποίους είχαν συναντηθεί το προηγούμενο Σάββατο στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Άγκιστρο Σερρών, κοντά στον Προμαχώνα, με πρωτοβουλία των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών.

 

«Εμείς αναμένουμε την συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μπατζελή η οποία θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την Δευτέρα ή την Τρίτη της ερχόμενης εβδομάδας. Από τα αποτελέσματα της συνάντησης θα κριθεί η συνέχιση ή όχι των κινητοποιήσεων. Μέχρι τότε θα παραμείνουμε στα μπλόκα και σταδιακά θα αποκλείουμε το τελωνείο του Ορμενίου».

Άννα Πατρωνίδου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.