Παραμενει στο τιμονι των «[email protected]» ο Σταυρος Παττας

Νέο ΔΣ για τον δραστήριο σύλλογο της πόλης μας

Σε σώμα συγκροτήθηκε την Πέμπτη το νέο ΔΣ του συλλόγου «[email protected]», μετά τις εκλογές του Συλλόγου που έλαβαν χώρα στις 2 Απριλίου. Η νέα σύνθεση του ΔΣ έχει ως εξής:
 
Πρόεδρος: Σταύρος Πάττας
Αντιπρόεδρος: Τζωρτζίνα Εξαμηλιώτου
Ταμίας: Χρήστος Γιοβανούδης
Γραμματέας: Ειρήνη Πεχλιβάνη
Μέλος: Πέτρος Τζικάκης
Αναπληρωματικά μέλη:  Σάββας Καραγιοβάνης και Αρσένης Παπουλιάς
 

«Στόχος είναι να ενεργοποιηθούν όλοι οι πολίτες και να συμμετέχουν στις δράσεις για να φέρουμε όλοι μαζί στην περιοχή μας μια πνοή ανανέωσης»

 
Το νέο ΔΣ σε γραπτό του μήνυμα, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, σημειώνει:
 
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν.Ροδόπης για την παραχώρηση του χώρου για την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης. Η ικανοποιητική συμμετοχή των μελών και οι νέες προτάσεις που ακουστήκαν βοηθάνε τον σύλλογο να σχεδιάσει τις επόμενες δράσεις. Το νέο Δ.Σ. ήδη έχει πιάσει δουλειά με όρεξη και μεράκι για να οργανώσει τις επόμενες κινήσεις εντός και εκτός Κομοτηνής. Στόχος είναι να ενεργοποιηθούν όλοι οι πολίτες και να συμμετέχουν στις δράσεις για να φέρουμε όλοι μαζί στην περιοχή μας μια πνοή ανανέωσης. Η ζωντάνια, η  καλή διάθεση,  η φαντασία, η συνεργασία, η όρεξη και η τρέλα είναι τα συστατικά που χρειάζονται για να επιτευχθεί αυτό. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δώσουμε στην Κομοτηνή αυτό που της λείπει!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.