Παραμενει στην Δοξα Νεου Σιδηροχωριου ο Λαμπρος Κωσταρελης

Αμοιβαία η εκτίμηση του νεαρού ποδοσφαιριστή με τον Σπύρο Κουτσογιάννη

Στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο ταλαντούχος πρώην μέσος των ακαδημιών Πανθρακικού και Ξάνθης Λάμπρος Κωσταρελης.

Ο 18χρονος Μέσος (γεννηθείς στις 6/3/2002), ξεκίνησε την καριέρα του  στις ακαδημίες του Πανθρακικού, αγωνίστηκε στην ομάδα Κ15 και με την διάλυση της ομάδας, μετακόμισε για μια τριετία στην Ξάνθη όπου συνέχισε στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19 του ΑΟΞ.

Φέτος βοήθησε την Δόξα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος παρά το νεαρό της ηλικίας του και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική με την ομάδα του.

Η ανακοίνωση της Δόξας έχει ως εξής:«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Ν.Σιδηροχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωσταρέλη Λάμπρο, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας για τον επόμενο ένα χρόνο. Είναι γεννηθείς το 2002 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια επιτυχημένη χρονιά, σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σχεδιασμός της Δόξας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό καθώς ο βασικός κορμός ανανέωσε ενώ αποκτήθηκαν οι Σιδηρόπουλος, Στοϊνοβιτς και Νάνος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.