Παραδοθηκε ο 49χρονος που δολοφονησε τη γυναικα του στην Ξανθη

Συνελήφθη στις 23 Νοεμβρίου ο 49χρονος που σύμφωνα με την αστυνομία είχε σκοτώσει την 45χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στην Ξάνθη. Όπως είναι γνωστό ο 49χρονος είχε ειδοποιήσει ο ίδιος το δικηγόρο του για το φόνο που διέπραξε σε βάρος της 45χρονης, εν διαστάσει συζύγου του , η οποία βρέθηκε μέσα σε λουτρό αίματος στο σπίτι της στην οδό Κλεμανσώ στην Ξάνθη.

Σύλληψη για οπλοφορία – οπλοκατοχή και απειλή

Το απόγευμα της Τρίτης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, ένας 38χρονος ο οποίος έχοντας στην κατοχή του ένα τσεκούρι απειλούσε να σκοτώσει ένα 40χρονο ημεδαπό για άγνωστη αιτία.

1.300 συλλήψεις λαθρομεταναστών σε 3 βδομάδες στον Έβρο

Περισσότερους από 1.300 μη νόμιμους μετανάστες έχουν συλλάβει μικτά κλιμάκια Ευρωπαίων και Ελλήνων αστυνομικών που συμμετέχουν στη δύναμη ταχείας επέμβασης της FRONTEX στα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι σήμερα.
Από αυτούς οι 607 προέρχονται από το Πακιστάν, οι 242 από το Αφγανιστάν, 94 από το Μπαγκλαντές, 67 από Σομαλία, 35 από το Ιράκ και 29 από το Μαρόκο. Συνολικά στα χέρια των αστυνομικών έπεσαν 1.311 λαθρομετανάστες από 43 χώρες.

Έκοψαν τα καλώδια του Ο.Σ.Ε.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου συνελήφθη χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο 30ο χλμ. της εθνικής οδού Σερρών – Προμαχώνα, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, 22 ετών, διότι εντοπίστηκε να φέρει μεταλλικά εργαλεία.
Μαζί με άλλους δύο δράστες είχε προβεί στην κοπή καλωδίων συνολικού μήκους 500 μέτρων από τη σιδηροδρομική γραμμή του Ο.Σ.Ε.. Ο ένας εκ των δραστών, στην προσπάθειά του να διαφύγει ακινητοποιήθηκε, ενώ οι άλλοι δράστες κατάφεραν τελικά να διαφύγουν, παίρνοντας μαζί τους και τα κομμένα καλώδια.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι και οι δύο συνεργοί ήταν αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας 22 και 29 ετών και αναζητούνται. Η συνολική ζημιά του Ο.Σ.Ε. ανέρχεται περίπου στα 3.000 ευρώ. Παράλληλα, κατασχέθηκαν τα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, τα δύο δελτία ταυτότητάς τους και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.