Παραδοθηκε η ειδικη κλινη στον Σερηφ Σιαχην

Από την Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής σε συνεργασία με το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Ροδόπης

Την ειδική κλίνη που κατασκευάστηκε για τις ιδιαίτερες ανάγκες του υπέρβαρου ατόμου Σερήφ Σιαχήν, κατοίκου Ηφαίστου παρέδωσε την Παρασκευή 13 Μαρτίου η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής σε συνεργασία και ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα συνεργασίας με το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Ροδόπης, του οποίου είναι μέλος.

Το κρεβάτι, το οποίο είναι ειδικά ενισχυμένο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κ. Σερήφ Σιαχίν, παρέδωσαν ο πρόεδρος της Διαχειριστικής κ. Σελήμ Ισά, μαζί με τον κ. Σαλή Σαλή και τον Ριτβάν Εμίν Ναζίφ, παρουσία του προέδρου του Σωματείου Ατόμων με αναπηρία κ. Τρύφωνα Καρούντζου.

Όπως σημείωσε ο κ. Καρούντζος, το κρεβάτι δίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας να βελτιώσουν κάπως την ποιότητα της ζωής του, τονίζοντας πως η Διαχειριστική ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του Σωματείου, μέσα σε μία εβδομάδα.

Ο κ. Καρούντζος επισήμανε πως το νοσοκομείο Κομοτηνής, καθώς και ιδιώτες γιατροί της Κομοτηνής, είναι δίπλα στον κ. Σερήφ, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που παρουσιάζει η κατάστασή του.

Η μεγαλύτερη είναι ότι δεν μπορούν να έχουν απεικονιστικά δείγματα, γιατί είναι υπέρβαρος και δεν μπορεί να μπει σε αξονικό τομογράφο, για αυτό και σύμφωνα με τον κ. Καρούντζο γίνεται μια προσπάθεια, μεταξύ του Νοσοκομείου Κομοτηνής και του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ώστε να προσπαθήσουν να βρουν τρόπο να βελτιώσουν την κατάστασή του.

Παράλληλα το Σωματείο κάνει κινήσεις ώστε να βρεθεί λύση και να έχει δωρεάν τα επιθέματα που χρειάζεται για τις κατακλίσεις, ενώ την επόμενη εβδομάδα ελπίζουν πως θα έχουν τα αποτελέσματα για τα άλλα προβλήματα υγείας που έχει.

Ο κ. Καρούντζος κλείνοντας επισήμανε τη σημασία της ύπαρξης Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία στην περιοχή, στο οποίο ο κ. Σερήφ εντάχθηκε πριν από ένα μήνα, παρόλο που όπως ανέφερε, είχε εδώ και χρόνια τη στήριξη από πολλούς στην περιοχή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.