ΠΑΟΚ Κοσμιου – Αστερας Αιγειρου 7-0 (+Gallery)

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από το παιχνίδι ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αστέρας Αιγείρου 7-0 για τον Γ΄όμιλο της Β΄φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.

Για τον Γ΄όμιλο της Β΄φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης στο δημοτικό γήπεδο του Κοσμίου αναμετρήθηκαν ο τοπικός ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Αιγείρου.
Η ομάδα του Κοσμίου ήταν καταιγιστική καθώς επικράτησε πιο άνετα από ότι αναμενόταν διασύροντας τον Αστέρα με σκορ 7-0.
Το παιχνίδι δεν χρίζει κριτικής καθώς ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και εκτός από τα 7 τέρματα είχε 2 δοκάρια και αρκετές κλασικές ευκαιρίες για διευρύνει περισσότερο τη διαφορά του σκορ.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν τρία ο Αμέτ Ερκάν, δύο ο Φλέγγας  και από ένα οι Κυπιρτόγλου, Παπαρούνας.
Οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν με αρκετές απουσίες.
Για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου απουσίαζαν οι Εφτούν Μπουτσακτσή, Πότσης, Μαμούτ, Καρβουνιάρης, Αθανασίου και Μορφακίδης.
Ενώ για τον  Αστέρα Αιγείρου έλειπαν οι Πατασαλής, Γκανούδης, Δημάκης, Β’αγγερ και Στυλιανίδης.
Με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου αγωνίστηκε και ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας Κώστας Κώνστας που την προηγούμενη χρονιά έπαιζε στην Νέα Ιωνία.
Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Κοσμίου από τις τελευταίες βροχοπτώσεις ήταν αρκετά βαρύς και σε κάποια σημεία παρουσίαζε μικρές λακκούβες νερού.
Σε ότι αφορά τον κόσμο που παραβρέθηκε στο γήπεδο του Κοσμίου αυτοί ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα καθώς δεν ξεπερνούσαν τα 20 άτομα.
 
Οι φάσεις του αγώνα
Από το πρώτο λεπτό ο ΠΑΟΚ Κοσμίου μπήκε πολύ δυνατά και απειλώντας στο 7΄ όταν μετά από λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα  Γκόσιου η μπάλα πήγε στον Μιχαλακέλη αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αστέρα.
Στην συνέχεια της φάσης ο Ερκάν από πλάγια έπιασε νέου σουτ αλλά και πάλι ο Γκόσιος απέκρουσε διώχνοντας σε κόρνερ.
Το κόρνερ εκτέλεσε απευθείας ο Ξενάκης με την μπάλα με την βοήθεια του αέρα να κατευθύνεται προς την εστία και για λίγο να καταλήγει άουτ.
Στο 17΄θα γίνει το 1-0 για τους γηπεδούχους όταν λίγο έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Κυπιρτόγλου έπιασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννακόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Αστέρα.
Στο 18΄θα πιάσει μια δυνατή μπόρα που ευτυχώς κράτησε μόνο τρία λεπτά.
Στο 19΄για το Κόσμιο ο  Μιχαλακέλης βρέθηκε τετ α τετ με τον Γκόσιο, θα τον περάσει αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ.
Στο 22΄θα σημειωθεί το 2-0. Ο Παπαρούνας θα βγάλει ωραία κάθετη μπαλιά πλάγια στον Ερκάν, αυτός θα κόψει παράλληλα για τον επερχόμενο Φλέγγα που σε κενή εστία θα πλασάρει εύκολα για το 2-0.
Στο 27΄θα γίνει το 3-0 μετά από κάθετη πάσα του Γιαπρακτσή προς τον Ερκάν που τετ α τετ με τον Γκόσιο δεν θα δυσκολευτεί να τον πλασάρει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας  του.
Στο 33΄ο Αστέρα θα μείνει με 10 παίχτες καθώς ο Ρόϊδος θα ανατρέψει λίγο πρίν την μεγάλη περιοχή τον Μιχαλακέλη και ως τελευταίος παίχτης της  άμυνας αντίκρισε την  κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Ρόϊδου.
Στο 35΄το Κόσμιο θα πετύχει και τέταρτο γκολ όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ερκάν ο Γκόσιος θα αποκρούσει στην γωνία του ωστόσο όμως εκεί δεν ήταν κανένας αμυντικός του Αστέρα και ο Παπαρούνας απλά θα σπρώξει την μπάλα άνετα στα δίχτυα.  
Στο 40΄θα γίνει το 5-0.
Ο Παπαρούνας από αριστερά πάσαρε στον Ερκάν που σε πρώτη φάση έκανε το σουτ εντός περιοχής με τον Γιαννακόπουλο στην  επαναφορά η μπάλα θα πάει και πάλι στον Ερκάν που με νέο δυνατό σουτ θα διαμορφώσει το 5-0.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ξεκίνησε ορεξάτος  δημιουργώντας μια σειρά αξιόλογων χαμένων ευκαιριών.
Στο 55΄μέσα από την μεγάλη περιοχή ο Ερκάν σούταρε με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 60΄ο Παπαρούνας πάτησε ωραία για τον Φλέγγα αλλά το σουτ έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 63΄σ’εντρα του Γιαπρακτσή ο Φλέγγας στην κίνηση με την μία έπιασε το σουτ με τον Γκόσιο να αποκρούει την μπάλα και στην συνέχεια ο Ερκάν με νέου σουτ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.
Στο 70΄θα σημειωθεί η μοναδική αξιόλογη φάση για τον Αστέρα με τον Γκορτσίλα αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Κώνστας.
Στο 82΄ο  Ερκάν με δυνατό σουτ εντός περιοχής θα κάνει το 6-0 .
Στο 85΄ο Φλέγγας με ωραίο πλασέ από τα αριστερά θα διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα 7-0.
Με αυτήν την νίκη ο ΠΑΟΚ Κοσμίου πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ενώ ο Αστέρας που ισοβαθμεί  με την Βιστωνίδα Κοπτερού θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στο μεταξύ τους παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική. 

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα  απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΠΑΟΚ Κοσμίου (Γιώργος Δίγκας): Κώνστας, Τσαγκαλίδης ( 78΄Τζουμάρης), Γιαπρακτσής (65΄Καλαντζής), Λεβεντέλης, Ζουμπιάδης, Κυπιρτόγλου, Μιχαλακέλης, Ξενάκης (75΄Ταμάμης), Ερκάν, Φλέγγας, Παπαρούνας.
 
Αστέρας Αιγείρου (Φώτης Κωνσταντινίδης): Γκόσιος, Ραμαντάνης, Ρόϊδος, Χαμουζας, Γιαννακόπουλος, Τροκάνας (61΄Μιχαλακόπουλος), Στεφανόπουλος, Αραμπατζής (62΄Γκορτζίλας), Δραγανίδης, Κεχαγιάς (46΄Ζούκας), Σαμπατακάκης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.