Πανω απο 4 τονους µεταλλου κατεσχεσαν αστυνοµικοι στην Αλεξανδρουπολη

Σχηµατίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, σε βάρος 29χρονου για αποδοχή προϊόντων εγκλήµατος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των δράσεων για την καταπολέµηση της κλοπής µεταλλικών αντικειµένων και την παράνοµη διακίνηση τους, οι αστυνοµικοί εντόπισαν σε χώρο επιχείρησης ανακύκλωσης σιδήρου, που διατηρεί ο 29χρονος, µεταλλικά αντικείµενα – σιδηροδροµικό υλικό, συνολικού βάρους 4.036 κιλών.

Από την αστυνοµική έρευνα, προέκυψε ότι τα παραπάνω ανευρεθέντα µεταλλικά αντικείµενα, προέρχονται από κλοπή σιδηροδροµικού υλικού από παρακαµπτήρια γραµµή του ΟΣΕ, που είχαν διαπράξει πέντε δράστες, την 31-12-2013, το οποίο στη συνέχεια διέθεσαν στον 29χρονο.
Η παραπάνω ποσότητα σιδηροδροµικού υλικού, κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε αρµόδιο υπάλληλο του ΟΣΕ.
Σηµειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνοµικές αρχές για το ίδιο αδίκηµα.

Ο 29χρονος δράστης δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηµατίσθηκε θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.