Παιδικος σταθμος – κοσμημα στο Κοσμιο

Μέχρι 72 παιδιά μπορεί να υποδεχτεί ο νέος παιδικός σταθμός του Δήμου Κομοτηνής

Τα εγκαίνια του νέου παιδικού σταθμού του Κοσμίου, ο οποίος μπορεί να δεχτεί μέχρι 72 παιδιά και αποτελεί ένα στολίδι για το Δήμο Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 17 Μαΐου, στο χώρο του παιδικού  σταθμού στον οικισμό του Κοσμίου.
 

Ο σταθμός αποτελεί, μαζί με τον παιδικό σταθμό του Ροδίτη, έναν από τους δύο νέους σταθμούς του Δήμου Κομοτηνής, που έχουν κατασκευαστεί με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές (ακόμα και αναμονές για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στην οροφή).
 

Το εσωτερικό του παιδικού σταθμού διαθέτει τραπεζαρία, για το φαγητό των παιδιών, χώρους παιχνιδιού αλλά και εκμάθησης, οι οποίοι έχουν κατασκευαστεί με έμφαση στη βελτίωση της μαθησιακής εμπειρίας και διαμονής.


 
Ο παιδικός σταθμός αυτή τη στιγμή φιλοξενεί περίπου 15 παιδιά, όμως ελπίδα της διοίκησης του σταθμού και του ΚΕΜΕΑ είναι ότι θα προσελκύσει παιδιά από τους γύρω οικισμούς, αλλά ακόμα και την Κομοτηνή, μιας και διαθέτει άριστους χώρους και βρίσκεται σε ένα πολύ ήσυχο περιβάλλον ιδανικό για τα μικρά παιδιά.


 
Η παιδική χαρά μάλιστα που βρίσκεται στην είσοδο του σταθμού είναι κατασκευασμένη από κατάλληλα υλικά, με παιχνίδια που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και είναι πλήρως πιστοποιημένη, κάτι που δείχνει το επίπεδο του παιδικού σταθμού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.