Παιδικες χαρες σε εξι οικισμους του Δημου Κομοτηνης θα φτιαξει ο TAP

Προχωρά και η συζήτηση για την προμήθεια απορριμματοφόρου για το Δήμο Κομοτηνής

Θετικές εξελίξεις στο μέτωπο των παροχών του TAP στο Δήμο Κομοτηνής, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τη διέλευση του αγωγού, μιας και η κοινοπραξία, με δύο επιστολές της προς το Δήμο Κομοτηνής, αποδέχτηκε να κατασκευάσει παιδικές χαρές σε οικισμούς πλησίον των οποίων διέρχεται ο αγωγός, αλλά και είναι θετική στην αγορά απορριμματοφόρου για το Δήμο Κομοτηνής.
 
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, με την επιστολή της η κοινοπραξία σημειώνει πως προχωρά η δημιουργία 6 παιδικών χαρών στους οικισμούς Ροδίτη, Θρυλορίου, Μεγάλου Δουκάτου,  Φύλακα, Μεσοχωρίου και Κοσμίου.
 
Τις παιδικές χαρές θα κατασκευάσει η ίδια η κοινοπραξία, που αναμένεται να τις παραδώσει στο τέλος του καλοκαιριού, παρόλο που στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσει η πιστοποίησή τους από τους αρμόδιους φορείς, κάτι που σύμφωνα με τον κ. Πετρίδη σημαίνει πως οι παιδικές χαρές δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν πριν το τέλος του 2017.
 
Παράλληλα σε καλή πορεία βρίσκεται και η προμήθεια, από τον TAP, απορριμματοφόρου για το Δήμο Κομοτηνής, το οποίο και θα ενισχύσει το στόλο του Δήμου. Να σημειωθεί εδώ πως ο Δήμαρχος Κομοτηνής ανέφερε πως η διαπραγμάτευση με την κοινοπραξία συνεχίζεται, και θα ζητήσουν επιπλέον παροχές στο πλαίσιο του δυνατού.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.