Παιχνιδια, τροφιμα και ρουχα προσεφεραν οι Αστυνομικοι της Ροδοπης

Στη μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής για να διανεμηθούν σε όσους το έχουν ανάγκη

Παιχνίδια, τρόφιμα και ρούχα που συγκέντρωσαν τις προηγούμενες μέρες προσέφερε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, καθώς και το προσωπικό της  Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης ΑΜΘ, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.
 
 

Μιχάλης Σεβδυνίδης «Η προσφορά μας στοχεύει να έχουν όλοι γεμάτο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι» 

Τα υλικά παρέλαβε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, από τον Αστυνομικό διευθυντή Ροδόπης κ. Μιχάλη Σεβδυνίδη, που τόνισε ότι τα παιγνίδια, τρόφιμα και ρούχα που συγκέντρωσαν προορίζονται  για τους συμπολίτες μας που στερούνται των αναγκαίων, ώστε να έχουν και αυτοί όσο το δυνατόν γεμάτο το τραπέζι τους.
 
«Είναι μια μικρή προσφορά, που νομίζω ότι θα πιάσει τόπο, για αυτό τα προσφέρουμε στην Εκκλησία μας, για να διαχειριστεί αυτά τα λίγα πράγματα που έχουμε μαζέψει» σημείωσε, τονίζοντας πως θα είναι πάντα κοντά στην Εκκλησία και τους πολίτες της Ροδόπης.
 
 

κ.Παντελεήμων,  Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής «Μέσα από το άνοιγμα και την κένωση της καρδιάς μας ο ένας για τον άλλο, θα γιορτάσουμε την «Μητρόπολη των εορτών», τα Χριστούγεννα» 

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Παντελεήμων ευχαρίστησε τον κ. Σεβδυνίδη και μέσω αυτού τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή κ. Νικόλαο Μενεξίδη, για τη συγκεκριμένη ενέργεια,  η οποία δείχνει και την άλλη διάσταση του έργου της Αστυνομίας.
 
«Πάντα όταν βρίσκομαι ανάμεσά τους αναφέρω μια ευχή της Εκκλησίας που προτρέπει τους ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας να είναι βακτηρία και υποστηριγμός για τους ευπειθείς και με το ήθος τους να αποτελούν συμμόρφωση και για τους απειθείς» τόνισε, σημειώνοντας πως αυτές τις ημέρες, που θυμόμαστε λίγο περισσότερο τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, η Αστυνομία Ροδόπης εμπιστεύτηκε για τη διαχείριση και τη διανομή των συγκεντρωθέντων το δίκτυο της μητρόπολης και των ενοριών.
 

Και αυτό γιατί γνωρίζουν πως τα πράγματα θα πάνε εκεί που πρέπει, και δεν θα πάει κανείς στην Εκκλησία που να μην χτυπήσει την πόρτα της και να μην πάρει αυτό που θέλει, τόνισε ο Σεβασμιώτατος, επισημαίνοντας πως τα πράγματα θα φροντίσουν να πάνε εκεί που πρέπει και υπάρχει ανάγκη.
 
Άλλωστε πολλοί είναι αυτοί, είτε σύλλογοι είτε άτομα, που εμπιστεύονται την Μητρόπολη, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, και έρχονται και προσφέρουν», με τον Μητροπολίτη να επισημαίνει πως οι δυσκολίες αυτές «αναδεικνύουν την ψυχική διάθεση των ανθρώπων, το φιλότιμο των Ελλήνων και μέσα από αυτό το άνοιγμα και την κένωση της καρδιάς μας ο ένας για τον άλλο θα φτάσουμε να γιορτάσουμε την «Μητρόπολη των εορτών» όπως χαρακτηρίζει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος τα Χριστούγεννα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.