Παγκοσμια πρωταθλητρια στην παλη σε αμμο η Αθηνα Γιαγτζογλου

Δύο μετάλλια έφεραν στην Κομοτηνή οι αθλητές του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο

Δύο παγκόσμια μετάλλια έφερε στην Κομοτηνή το τμήμα πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο, συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο που διεξήχθη στην Κροατία.
 
Συγκεκριμένα η Αθηνά Γιαγτζόγλου στα ατομικά Κορασίδων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, βοηθώντας την αποστολή να κατακτήσει το χρυσό στη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ ο Γιάννης Βίννικ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 60 κιλά στο ατομικό Εφήβων, βοηθώντας την ελληνική αποστολή να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία.
 
Γενικότερα η ελληνική αποστολή, της οποίας αρχηγός ήταν ο προπονητής του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο κ. Θόδωρος Καρυπίδης, είχε μια ιδιαίτερα ικανοποιητική συμμετοχή, επιστρέφοντας με 21 μετάλλια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων), αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες αθλητές είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.


 
Στις Γυναίκες η Ελλάδα ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα ομαδικά, αφήνοντας πίσω της την Σλοβενία και την Ρουμανία. Στους άνδρες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το Ιράν, το ασημένιο η Ελλάδα και το χάλκινο η Ρωσία.
 
Στις Νεάνιδες η Ελλάδα ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στους Έφηβους οι αθλητές μας κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.
 
Στις κορασίδες η ελληνική αποστολή κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ οι Παίδες την πέμπτη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.