Οζγκιουρ Φερχατ: «Χρεος προς την ιδιαιτερη πατριδα μου, να δωσω αυτη τη μαχη»

Το πρώτο μήνυμα του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη

Τη μάχη των εθνικών εκλογών στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα δώσει για πρώτη φορά ο αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε. Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Οζγκιούρ Φερχάτ.
 
Στο πρώτο του μήνυμα μετά και την επίσημη ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του ο κ. Φερχάτ ευχαριστεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και το κυβερνόν κόμμα για την επιλογή του, χαρακτηρίζοντας ως «χρέος» του να δώσει αυτή τη μάχη στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ροδόπη. 

Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής: 

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η κοινωνία και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια για να βγει η χώρα από τα μνημόνια, να επουλωθούν κοινωνικές πληγές και να τεθεί η Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης για όλους.
 
Προσωπικά νοιώθω ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια καθώς στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και το λαό με τίμησαν, θέτοντας με στην πρώτη γραμμή της μάχης.
 
Είναι προσωπική μου επιθυμία, αλλά και χρέος προς την ιδιαίτερη πατρίδα μου, να δώσω αυτή τη μάχη ως υποψήφιος βουλευτής του νομού Ροδόπης.
 
Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.