Οταν το κεντρο επαθε Kosmopolis

Μία διακοπή ρεύματος έφερε το «χάος» στην κεντρική διασταύρωση της Κομοτηνής

Μία διακοπή ρεύματος στάθηκε αρκετή για να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα κυρίως στην κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της πόλης, αλλά και αρκετά παράπονα από πολίτες της Κομοτηνής.
 
Και ενώ η βλάβη η οποία προκλήθηκε από πτώση κλαδιού σε καλώδια της ΔΕΗ κατά την διάρκεια εργασιών κλαδέματος από συνεργεία του δήμου Κομοτηνής , αποκαταστάθηκε άμεσα από συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, το κυκλοφοριακό κομφούζιο στην κεντρικότερη διασταύρωση της πόλης, έμπροσθεν του Ηρώου, διήρκησε περισσότερο καθότι τα φανάρια απορρυθμίστηκαν.
 
Αποτέλεσμα; Μία εικόνα που οι διερχόμενοι από την διασταύρωση του Kosmopolis πολλάκις έχουμε δει –  καθότι η απορρύθμιση των εκεί φαναριών είναι συχνό φαινόμενο- ήτοι η κατά το δυνατόν ρύθμιση της κυκλοφορίας δια μέσου της διάθεση του εκάστοτε οδηγού. Πολλά τα νεύματα, οι χειρονομίες, πολύ περισσότερες οι κόρνες, μέχρι έως ότου τα φανάρια επανήλθαν στην κανονική τους λειτουργία και η κίνηση αντίστοιχα.
 
Ως προς τα παράπονα των οποίων γίναμε αποδέκτες, αφορούσαν τόσο στην ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος σε γειτονιές της πόλης όσο και στις μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν σε ορισμένες γραμμές διαδικτύου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.