Οταν οι κωνοι βγαζουν ποδια και περπατανε…

Πολλά τα παράπονα των πολιτών

Κλειστός παρέμεινε έως και το μεσημέρι της Τετάρτης ο δρόμος που διέρχεται μπροστά από την πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου και οδηγεί στην δημοτική αγορά, λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΚ.
 
Από νωρίς το πρωί στον «ΠτΘ» κατέφθασαν πολλά παράπονα πολιτών, οδηγών αλλά και παρακείμενων καταστηματαρχών καθώς παρατηρήθηκε το… «ανεξήγητο» φαινόμενο οι προειδοποιητικοί κώνοι απαγόρευσης διέλευσης στην οδό Σωκράτους που οδηγεί στην πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου να «βγάζουν» πόδια και να φεύγουν από τη θέση τους με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να διέρχονται και να βρίσκονται τελικά αντιμέτωποι με τα έργα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους τρόπους που μετέρχονται προκειμένου να παρακάμψουν τα έργα και να φτάσουν στον προορισμό τους.
 

Και επειδή αρχή της δημοσιογραφίας είναι ότι «πρώτα ζεις και μετά γράφεις» κάναμε και εμείς την εν λόγω διαδρομή και διαπιστώσαμε κατά την είσοδό μας στην οδό Σωκράτους πως κανένας κώνος δεν υπήρχε που να αποτρέπει τους οδηγούς να διέλθουν, ενώ μετά τις απαραίτητες μανούβρες και την επιστροφή μας – σε δρόμο μονής κυκλοφορίας παρακαλώ- προς την «ελευθερία» οι κώνοι είχαν τοποθετηθεί, με αποτέλεσμα απλά να μας αποτρέπουν να εξέλθουμε του δρόμου.

Αφού  απομακρύναμε βέβαια τους κώνους για να περάσουμε  και τους επανατοποθετήσαμε, μόνη διέξοδος ήταν η οδός Κούλογλου, στην αρχή της οποίας τρεις κυβόλιθοι «στέκονται» ξηλωμένοι μεν «περήφανοι» δε με αποτέλεσμα η διέλευση να καθίσταται αδύνατη για όποιον τουλάχιστον δεν ήθελε να προκαλέσει ζημιά στο όχημά του.
 

Εκεί βέβαια οφείλουμε να ομολογήσουμε πως δουλειά έπιασαν περαστικοί ή καταστηματάρχες της περιοχής, καθώς εντοπίσαμε έναν κύριο που προσπάθησε να «τακτοποιήσει» στον βαθμό που αυτό κατέστη δυνατό τους κυβόλιθους.
 
Αυτά στην κατά τα άλλα άνευ κυκλοφοριακού προβλήματος και μη επιβαρυμένης από έλλειψη θέσεων πάρκινγκ κατά τις πρωινές τουλάχιστον ώρες, Κομοτηνή εν έτη 2017! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.