Ορκωμοσια αποφοιτων του Τμηματος Γλωσσας, Φιλολογιας και Πολιτισμου Παρευξεινιων Χωρων

Τον όρκο να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την εδραίωση της ειρήνης της δικαιοσύνης στην ανθρώπινη κοινωνία έδωσαν το πρωί της Παρασκευής στις 11 περίπου εξήντα νέοι απόφοιτοι του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών παρουσία του αντιπρύτανη κ. Τοκμακίδη, του καθηγητή της Νομικής κ. Μπότσαρη αλλά και πολλών συγγενών και φίλων οι νέοι απόφοιτοι του τμήματος

Χαμογελαστά τα πρόσωπα των πτυχιούχων, αλλά και των γονιών τους, αμέτρητες ανθοδέσμες και χαρά φίλων και συγγενών, είναι η ατμόσφαιρα που επικράτησε χθες κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας.

Τα συγχαρητήρια σε όλους αποφοίτους και καθηγητές μετέφερε στο χαιρετισμό του ο αντιπρύτανης του Δημοκριτείου κ. Τοκμακίδης τονίζοντας ότι το αντικείμενο ποπυ σπούδασαν έχει προοπτική εφόσον είναι το μοναδικό τμήμα στην Ελλάδα και το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα εν όψει των νέων δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί παγκοσμίως να πετύχουν τους στόχους τους και να αξιοποιήσουν τα προσόντα τους με τον καλύτερο τρόπο. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στους γονείς μεταφέροντας τα θερμά του συγχαρητήρια.

Από την πλευρά του ο καθηγητής της Νομικής κ. Μπότσαρης αναφέρθηκε στη συνεχή προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν ως επιστήμονες ενώ κατέληξε με την ευχή και προσδοκία όσοι θέλουν να ακολουθήσουν ακαδημαϊκή καριέρα κάποια μέρα να στελεχώσουν το τμήμα.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών και η Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος.

Ο.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.