Ορκιστηκε το νεο δημοτικο συμβουλιο Σωστη

Ορκίστηκε χθες το μεσημέρι το νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σώστη, που προέκυψε από τις εκλογές του Οκτώβρη. Ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Μουσταφά Μουσταφάογλου παρέδωσε τη σκυτάλη στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Ισμέτ Καδή.

Φίλοι και γνωστοί παρευρέθηκαν στην τελετή, παρέχοντας ηθική στήριξη στους νέους ανθρώπους που αναλαμβάνουν καθήκοντα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και ευτυχία σήμερα μετά από τέσσερα χρόνια της θητείας μας ήρθε η ώρα να παραδώσουμε τη σκυτάλη στους νέους εκλεγμένους συναδέλφους. Σας συγχαίρω ιδιαίτερα, συγχαίρω τον νέο δήμαρχο και του εύχομαι καλή θητεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του» τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Μουσταφά Μουσταφάογλου με το πέρας της τελετής.

Με τη σειρά του ο κ. Ισμέτ Καδή υπογράμμισε ότι όλοι μαζί, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, θα προσπαθήσουν για την ανάπτυξη του τόπου μακριά από τις κομματικές, προσωπικές ή άλλου είδους διαφορές. «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι στις εκλογές αυτές δεν υπήρξαν κερδισμένοι και χαμένοι, νικητές και ηττημένοι. Από τη γιορτή αυτή της δημοκρατίας μόνος νικητής και ωφελημένος πρέπει να είναι ο λαός και ο τόπος και εδώ αυτή τη στιγμή υπόσχομαι μαζί με τους συνεργάτες μου πως έτσι θα γίνει. Όλοι μαζί συμπολίτευση και αντιπολίτευση, όλοι επιλεγμένοι από το λαό θα προσπαθήσουμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας χωρίς κομματικές, προσωπικές ή άλλου είδους διαφορές. Μοναδικός μας στόχος η ανάπτυξη, η ευημερία, η μετάβαση στις νέες εποχές και νέους ορίζοντες που ανοίγονται στον 21ο αιώνα που διανύουμε. Ο κόσμος μας επέλεξε για να τον υπηρετήσουμε έντιμα, πιστά και με αφοσίωση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Και εγώ από τη θέση του δημάρχου μαζί με τους άξιους συνεργάτες αλλά και τους επίσης άξιους της αντιπολίτευσης υπόσχομαι πως θα το κάνω μ’ όλη τη δύναμη της ψυχής μου».

Σιμπέλ Χατζή Αλή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.