Ορκισθηκαν πεντε νεοι δικηγοροι

Πέντε νέα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κομοτηνής, πέντε νέα παιδιά, την Πέμπτη 29 Νοέμβρη, στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ροδόπης, στις 12 το μεσημέρι, έδωσαν τον καθιερωμένο όρκο στη Θέμιδα, αφήνοντας πίσω τα ανέμελα φοιτητικά χρόνια και περνώντας πλέον και τυπικά στην ομάδα των δικηγόρων της πόλης μας.

Οι Φερντά Φεράτ, Αγγελική Μουζαλιώτη, Ευφροσύνη Παπάζογλου, Ροβένα Μάρκου και Αναστάσιος Πατρωνίδης ορκίσθηκαν από τον Πρωτοδίκη κ. Γιοβανόπουλο να φυλάττουν «πίστην εις την Πατρίδα, υπακοήν εις το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους και να εκπληρώ τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντά μου», σύμφωνα με τον όρκο που διάβασαν.

Το να υπηρετείς την Θέμιδα σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση, για όποιον όμως τάχθηκε ενσυνείδητα σε αυτό το μέγα λειτούργημα, ακόμα περισσότερο σήμερα στους δύσκολους και δύστοκους καιρούς μας, είναι ευλογία ζωής η κάθε επιτυχία. Και για αυτά τα νέα παιδιά, που πλέον θα αποκαλούν επισήμως «συναδέλφους» στους διαδρόμους του Δικηγορικού Μεγάρου, μια πρώτη υπόθεση κερδήθηκε χθες, η πρώτη της καριέρας τους. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Α.Χ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.