Οριστικα δευτερη στην Α2 η ΑΕ Κομοτηνης

Ανοίγει ο δρόμος για την συμμετοχή στην Pre-League

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της ΕΟΠΕ με τους εκπροσώπους σωματείων της  Α2 Ανδρών, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ κ. Πετρίδης και βγήκε  «λευκός καπνός». Συγκεκριμένα όλοι συμφώνησαν πως η καλύτερη λύση είναι η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων στο σημείο της διακοπής και να ανακηρυχθούν πρωταθλητές οι πρωτοπόροι των δύο ομίλων, δηλαδή ο Μίλωνας και ο Φίλιππος Βέροιας με την ΑΕ Κομοτηνής να τερματίζει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Παράλληλα όλοι κινήθηκαν υπέρ της απόφασης να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από την Α2 με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Καραμπέτσο να τονίζει την αξία της ύπαρξης της Pre-League, που θα λειτουργεί ως προθάλαμος για την Volleyleague.  Δικαίωμα σε αυτήν την κατηγορία να αγωνιστούν θα έχουν οι ομάδες που τερμάτισαν από την 2η έως την 5η θέση σε κάθε  όμιλο και θα πλαισιωθούν από τις 2 ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Α1.

Παράλληλα επισημάνθηκε πως οι ομάδες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν σε ποιά κατηγορία θέλουν σε χρονικό όριο που θα καθοριστεί και εαν δεν συμπληρώνεται ο αριθμός 10 για να γίνει η κατηγορία θα ζητηθεί να συμπληρωθεί και από άλλες ομάδες της Α2 και ακόμη και από την Β΄Εθνική, σύμφωνα με όλα όσα αναφέρει το Liberovolley11.blogspot.com. Επίσης. με αφορμή τις ανησυχίες των παραγόντων για τα οικονομικά, ο κ. Καραμπέτσος επισήμανε πως για να μειωθούν τα έξοδα των ομάδων θα προτείνει να μειωθούν τα έξοδα διαιτησίας για την κατηγορία αυτή.

 

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.