Ωρα Play Off και Play Out στην Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής των Play Off και των Play Out

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στην Α΄ΕΠΣ Θράκης με την διεξαγωγή της 1ης Αγωνιστικής των Play Off και των Play Out. Η προσοχή των περισσοτέρων θα είναι στραμμένη στο Ν. Σιδηροχώρι, όπου η τοπική Δόξα που προηγείται με έναν βαθμό των υπόλοιπων ανταγωνιστών του τίτλου υποδέχεται τον Πανθρακικό.

Στις 4 αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ομάδες αυτήν την σεζόν – δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο – ο Πανθρακικός μετρά 3 νίκες ενώ το Ν. Σιδηροχώρι είχε επικρατήσει πρώτο στο ΔΑΚ Κομοτηνής με 2-1. Σε ένα παιχνίδι όπου τίθενται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες με την καλύτερη επιθετική επίδοση προμηνύεται πολύ ενδιαφέρον και είναι ανοιχτό σε όλα τα σκορ.

Στο άλλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των Play Off, η Ελπίδα Σαπών υποδέχεται τον Ορφέα Ξυλαγανής στο ντέρμπι του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.  Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί και αυτές 4 φορές φέτος με τις νίκες να είναι μοιρασμένες και μάλιστα όλες να είναι για τους φιλοξενούμενους.

Στην μάχη της παραμονής, ο Αετός Μίσχου υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων ενώ ο ΠΑΟΚ Κοσμίου την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου στην προσπάθεια που καταβάλλουν όλες οι ομάδες για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ- ΠΛΕΙ ΟΦ – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 7/3, 15:30)
Γήπεδο Αρχοντικών: Ελπίδα Σαπών – Ορφέας Ξυλαγανής
Γήπεδο Σιδηροχωρίου: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Πανθρακικός
ΡΕΠΟ: Δόξα Γρατινής

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ- ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 7/3, 15:30)
Γήπεδο Μίσχου: Αετός Μίσχου – Αναγέννηση Παγουρίων
Γήπεδο Κοσμίου: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου
ΡΕΠΟ: Δόξα Σώστη

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.