Ομορφη… πολη

Μετα τη χθεσινοβραδινή νεροποντή, δύσκολα πλέον θα ξανασκεφτούμε βόλτα στην παραλία. Μπορεί ο καιρός να ήταν ιδιαίτερα ζεστός για την εποχή τις τελευταίες ημέρες, όμως πάει πια το καλοκαίρι. Οκτώβριος προ των πυλών.
Καιρος να το πάρουμε απόφαση και να σταματήσουμε τους αναστεναγμούς. Όσοι πήγαν διακοπές έχουν και κάτι να θυμούνται και να αναπολούν. Όσοι δεν πήγαν, υπομονή!
Πάμε μια βόλτα στην πλατεία. Η Κομοτηνή είναι μια πόλη άμεση. Φιλική και παρεΐστικη. Πάντα θα βρείτε κάποιον γνωστό σας, και παραπλεύρως στην Ηροδότου 3, θα κάνετε μια στάση στο Music Restaurant, η νέα πρόταση για μέρα και νύχτα για καφέ ή φαγητό.
Εκτός όμως από τις συναντήσεις και τις κουβεντούλες με τους φίλους σας, θα πρέπει να βρείτε χρόνο, να περάσετε από την Αίθουσα Τέχνης Δωρίωνες, στον πεζόδρομο απέναντι από το ταχυδρομείο, για να πάρετε μια γεύση από τέχνη. Αυτές τις ημέρες λειτουργεί ομαδική έκθεση με έργα των Δ. Μυταρά, Π. Ζουμπουλάκη, Martin, Γ. Σταθόπουλου, Σ. Βατανίδη, Τ. Δήμου, Β. Κερεκλίδου, Θ. Πανταλέων και Ν. Γεωργιάδη! Αξίζει την προσοχή μας.
Μαζεψτε τα καλοκαιρινά, και ανανεώστε τη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα με ρούχα από το κατάστημα LEQUIPE. Από τους μεγαλύτερους ιταλικούς οίκους, θα βρείτε ρούχα και αξεσουάρ για όλες τις ώρες για τη γυναίκα που θέλει να είναι πάντα καλοντυμένη και κομψή.
Καντε ένα δώρο στον εαυτό σας γιατί το shopping therapy, είναι προτιμότερο από τη μελαγχολία του φθινοπώρου. Στο κατάστημα ΜΙΧΑΗΛ jewellery θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γνωστές φίρμες σε κοσμήματα, ωρολόγια, αξεσουάρ, και δώρα για σας αλλά και για τους δικούς σας ανθρώπους.
Κι αν πήρατε κάποια παραπάνω κιλά στις διακοπές επισκεφθείτε τα Vita Plus στη νέα τους διεύθυνση στην Παρασίου 4 στον 3ο όροφο, και θα βρείτε λύση για κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί για να ανανεωθείτε. Για γυναίκες και άντρες… που προσέχουν τον εαυτό τους.
Και μη σας πιάνουν οι τεμπελιές! Πάρτε το απόφαση και ξεκινήστε αμέσως να γυμνάζεστε! Το σώμα είναι ο ναός της ψυχής μας. “Κλείστε τα ραντεβού σας στο γυμναστήριό σας”, μας προτείνει το Action, στη Σισμάνογλου 39.
Εκει θα βρείτε τμήματα αερόμπικ, ρυθμικής, σουηδικής γυμναστικής, βάρη, πολεμικές τέχνες και τμήματα για παιδιά.
Το βραδυ τώρα δύο είναι οι επιλογές. Σπίτι ή έξω; Αν μείνετε σπίτι, περάστε πρώτα από τη Δ. Μπλέτσα 10 στο κατάστημα MUSSES, και εφοδιαστείτε με ξηρούς καρπούς, καφέ, ποτά, γλυκά κι ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας από την τεράστια ποικιλία προϊόντων που διαθέτουν. Μετά, κατηφορίστε στη Σισμάνογλου 39 στο Video World και διαλέξτε μια ταινία της προτίμησής σας. Σερβιριστείτε στον καναπέ σας και πατήστε το play.
Εαν βγείτε, η έξοδος ονομάζετε Prive. Από τις 9 ως τις 12 το βράδυ για καφέ, μπύρα ή κρασί και μετά τα μεσάνυχτα, ένταση και ρυθμός με very hot καταστάσεις by Dj Λαγός!
Ελπιζουμε να σας καλύψαμε και να ενημερωθήκατε για ό,τι συμβαίνει στην όμορφη πόλη μας. Ραντεβού το επόμενο Δεκαπενθήμερο πάντα με την εφημερίδα “Παρατηρητής της Θράκης” και ημέρα Παρασκευή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.