Ομορφη πολη…

Τολμήστε! Φέτος πρέπει να τολμήσετε ό,τι δεν τολμήσατε μέχρι τώρα. Διαμορφώστε το δικό σας look, μια που “μόδα είναι όλα”.
Ανανεωθείτε, γυμναστείτε, ξοδέψτε για τον εαυτό σας, δοκιμάστε νέες γεύσεις, αλλάξτε στέκια, βρείτε νέους ανθρώπους να συναναστραφείτε, αφεθείτε σε καινούριες ιδέες, ακούστε καινούριες μουσικές, δείτε παλιές και νέες ταινίες, αφεθείτε στη μαγεία του σινεμά, έστω και από την οθόνη της T.V.
Διαβάστε βιβλία! Περιπλανηθείτε με το νου και την ψυχή.
Φορέστε καπέλο, αγοράστε μια γούνινη τσάντα, αλλάξτε τα μαλλιά σας, ερωτευτείτε, αλλάξτε συνήθειες.
Ραντεβού στις 9 το βράδυ κι όχι στις 12:30!
Πάτε για πικ νικ! Ξανανιώστε! Ζωντανέψτε! Κουνηθείτε επιτέλους! Δεν βλέπετε πως τα χρόνια περνούν; Τι το ιδιαίτερο κάνατε για τον εαυτό σας τη χρονιά που πέρασε; Τι έχετε να θυμάστε;

Πάτε τα μεσάνυχτα μια βόλτα στη θάλασσα για να δείτε πως λαμπυρίζει το φεγγάρι. Βάλτε αφύπνιση και δείτε την ανατολή. Μην πάτε μια μέρα στη δουλειά και βγείτε για καφέ με εφημερίδες και περιοδικά! Διαβάστε παραμύθια στα παιδιά σας. Οργανώστε πάρτι έκπληξη για τους φίλους σας με βερμούτ και φιστίκια! Βγείτε μια καθημερινή και ξενυχτήστε! Φορέστε ό,τι καλύτερο έχετε και κλείστε ραντεβού με τον ή την αγαπημένη σας σε κάποιο καλό εστιατόριο για δείπνο με κρασί και κεριά!
Μαγειρέψτε μακαρονάδες! Δοκιμάστε συνταγές έξω από την καθημερινή σας κουζίνα και συνήθειες!
Φτιάξτε το σπίτι σας όμορφο και βάλτε και μια γλάστρα με πλατύφυλλο βασιλικό στο παράθυρο της κουζίνας σας.
Αλλάξτε δρομολόγιο καθώς πηγαίνετε και γυρνάτε από τη δουλειά!

Ουφ!! Κάντε ό,τι θέλετε αρκεί να μην το κάνατε και χτες και μετά πείτε μου αν θα νιώσετε ή όχι καλύτερα! Η ψυχανάλυση μπορεί να συνηθίζεται στην Αμερική, εδώ όμως είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.