Ομορφη μουσικη βραδια

Με μια όμορφη μουσική βραδιά, παρέα με την ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαρώνειας αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι. Ποιοτικά και αγαπημένα τραγούδια και από άλλους καλλιτέχνες απόλαυσε το κοινό που προτίμησε να περάσει το βράδυ του Σαββάτου σ’ ένα ωραίο περιβάλλον, στο ξενοδοχείο «Ρωξάνη».

Με τα πρώτα σημάδια του φθινοπώρου, όπου τα βράδια γίνονται πιο δροσερά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαρώνειας, κλείνοντας ουσιαστικά τον κύκλο των φετινών καλοκαιριών εκδηλώσεων, προσέφερε όμορφη μουσική βραδιά στο κοινό του νομού, με προσκεκλημένη την ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου. «Απόψε έχουμε μια όμορφη μουσική βραδιά, σ’ ένα όμορφο περιβάλλον. Πιστεύω ότι ο κόσμος που μας τίμησε απόψε με την παρουσία του θα περάσει καλά», σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρώνειας, Γιάννη Καλλιάνη, ο οποίος ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Ρωξάνη», Γιώργο Βουλουδάκη, για την ευγενική παραχώρηση του χώρου. Ανέφερε δε ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει να διοργανώνει εκδηλώσεις ποιοτικές με σκοπό την ευρύτερη ανάδειξη της περιοχής. «Ευελπιστούμε μέσα στον χειμώνα να εκπλήξουμε ευχάριστα διοργανώνοντας κι άλλες εκδηλώσεις».

Η αποχαιρετιστήρια αυτή εκδήλωση αποτελεί ένα κομμάτι των προσπαθειών που καταβάλλονται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαρώνειας, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην αναβάθμιση του Δήμου Μαρώνειας. «Φέτος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος αναβαθμίζει ποιοτικά και ποσοτικά αυτή την στιγμή το επίπεδο στη Μαρώνεια. Διαμορφώσαμε το χώρο της Μαρμαρίτσας που είναι μέσα σε φυσικό περιβάλλον, όπου εναρμονίζεται η μουσική με τον περιβάλλοντα χώρο. Απόψε, διοργανώσαμε πολιτιστική βραδιά με την Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία είναι μια νεαρή καλλιτέχνης που αναβαθμίζει και την περιοχή μας», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρώνειας, Ανέστης Βακιάνης, κάνοντας λόγω για την αναβάθμιση της Μαρώνειας που τελευταία παρουσιάζει κινητικότητα. «Η Μαρώνεια σιγά-σιγά αναβαθμίζεται, έχει πάρα πολλή κίνηση και σιγά-σιγά δίνει αυτή τη μαζικότητα. Προσπαθούμε να την αναβαθμίσουμε ποιοτικά για να κάνουμε την Μαρώνεια ένα Νυμφαίο της περιοχής μας». Η πρώην βουλευτής Ροδόπης, Χρύσα Μανωλιά, η οποία παραβρέθηκε μεταξύ άλλων στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρώνειας και η οποία τον στηρίζει πολιτιστικά, είπε: «Ομολογώ ότι χρειάζονται τέτοιες ενέργειες, όπως αυτές που κάνει ο Σύλλογος με πολλή δυναμική, με πολύ πάθος και πολλή πίστη για αυτό τον τόπο, για την Μαρώνεια. Μια περιοχή που έχει μια ξεχωριστή δυναμική που πρέπει όμως να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο απ’ όλους μας για να μπορέσει να αντανακλά τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της έμφασης που θα δώσουμε σ’ όλο τον νομό και σ’ όλη την περιοχή», ενώ συνεχάρη τον Σύλλογο για τις προσπάθειες που καταβάλλει.

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.