Ομορφες ζεστες χειροποιητες δημιουργιες

Η επιχείρηση «Contre» με ιδρύτρια τη Σταυρούλα Πεχλιβάνη επί της Ξενοφώντος παραπλεύρως της Βενιζέλου, παρόλη τη λιγόχρονη παρουσία της στην πόλη μας εμπνέεται από τη σύγχρονη γυναίκα και δημιουργεί μόδα μπροστά από την εποχή της. Ξεκινώντας πριν τρία χρόνια τη λειτουργία της ανατρέπει τα δεδομένα στο χώρο του γυναικείου ενδύματος πετυχαίνοντας να εξελίσσει κάθε φορά την ολοκληρωμένη γυναικεία εμφάνιση και να πρωτοπορεί. Στόχος της ιδιοκτήτριας είναι να μπορεί να εμπνέεται αστείρευτα και να δημιουργεί κάνοντας τη διαφορά στην αγορά της πόλης μας. Με βάση αυτά πριν λίγες ημέρες παρουσίασε στο κοινό της πόλης μας χειροποίητες δημιουργίες της συμπολίτισσας Εύης Τσιρίδου, καταθέτοντας έτσι μία νέα πρόταση στο γυναικείο ντύσιμο.

Συγκεκριμένα η κ. Σταυρούλα Πεχλιβάνη πριν τρία χρόνια ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο τομέα του λιανικού εμπορίου γυναικείων ρούχων, αξεσουάρ ζωνών και οτιδήποτε γενικότερα κάνει τη γυναίκα πιο όμορφη. Εκτός από αμπιγιέ, το καταναλωτικό κοινό μπορεί να βρει και καθημερινά ρούχα τα οποία όμως παρουσιάζουν μία ιδιαιτερότητα σύμφωνα με την κ. Πεχλιβάνη. «Όλα είναι στολισμένα, είτε πρόκειται για τζην είτε για μπλουζάκια και διαφέρουν από τα άλλα ρούχα που κυκλοφορούν. Δεν θα τα χαρακτήριζα απλά. Είναι και νεανικά αλλά με αύτά μπορεί να ντυθεί και κάποια από 18 έως και 58 ετών». Ρούχα δηλαδή που εξασφαλίζουν τη μοναδικότητα κάθε γυναικείας εμφάνισης σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που ικανοποιούν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Κάνοντας μία μικρή κριτική για την κίνηση της αγοράς η κ. Πεχλιβάνη δηλώνει ότι «παρόλο ότι είμαι καινούργια στο χώρο σε σύγκριση με άλλους δεν θα την έκρινα ικανοποιητική. Από αυτή την εβδομάδα που ανοίγουμε πρωί και απόγευμα υπάρχει κάποια κίνηση. Πιστεύω να πάνε καλύτερα τα πράγματα».

Χειροποίητες δημιουργίες

Εδώ και λίγες ημέρες το κατάστημα της κ. Σταυρούλας Πεχλιβάνη φιλοξενεί χειροποίητες δημιουργίες της κ. Εύης Τσιρίδου. Χειροποίητα πλεκτά, μπολερό, ζακετάκια, κασκόλ, πόντσο εσάρπες με κλωστές από το εξωτερικό, ιδιαίτερα όμορφες και ωραία δεμένες μεταξύ τους εκτίθενται στο κατάστημα.

«Η ιδέα της συνεργασίας με την Εύη προέκυψε όταν τη συνάντησα σε έκθεση στην Αθήνα όπου είχε εκθέσει τα δημιουργήματά της. Τη γνώριζα εξ όψεως, όπως όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας σε μια πόλη όπως η Κομοτηνή, και είπαμε να συνεργαστούμε, εφόσον τα ρούχα που κατασκευάζει, ταιριάζουν με τα αμπιγιέ που διαθέτω. Έτσι θελήσαμε να δείξουμε στο κοινό τη δουλειά της».

Είναι η πρώτη συνεργασία μεταξύ των δύο γυναικών αυτή που ξεκίνησε εν όψει των Χριστουγέννων και η πρώτη φορά που επιδεικνύονται στον κόσμο οι συγκεκριμένες δημιουργίες. Μέχρι σήμερα από πλευράς καταναλωτικού κοινού υπάρχει ενδιαφέρον, βέβαια είναι πολύ νωρίς να εξαχθούν συμπεράσματα για τη διάθεσή τους. «Η δουλειά άρεσε στο κοινό και σε όσες τα είδαν πολύ. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι σιγά –σιγά θα φανούν τα αποτελέσματα. Είναι τόσο μικρός ο χρόνος που εκτίθενται και πάρα πολλοί είναι αυτοί που δεν τα είδαν. Θα τα φιλοξενήσω άλλη μία εβδομάδα στο κατάστημα για να μπορέσουν αν τα δουν όλοι», τονίζει η κ. Πεχλιβάνη.

Η συνεργασία με την Εύη θα συνεχισθεί. «Όπως έγινε με τη χριστουγεννιάτικη κολεξιόν, έτσι θα γίνει και για την άνοιξη, το Πάσχα το καλοκαίρι, γιατί μη ξεχνάμε ότι τα νήματα είναι διάφορα. Άλλα είναι το χειμώνα και άλλα την άνοιξη».

Αν θέλετε λοιπόν να εντυπωσιάσετε με την εμφάνισή σας στο ρεβεγιόν δίνοντας μία άλλη νότα στο ντύσιμό μας, το κατάστημα της Σταυρούλας Πεχλιβάνη, με τις χειροποίητες δημιουργίες της Εύης Τσιρίδου, σας περιμένει. Και βέβαια μη ξεχνάτε ότι οι συγκεκριμένες δημιουργίες προσφέρονται και ως ιδέα για ένα όμορφο ζεστό δώρο φτιαγμένο με πολύ αγάπη και μεράκι…

Α.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.