Ομερ και Πελην

Ένας «κινηματογραφικός» - νεανικός γάμος στο Δημαρχείο Κομοτηνής

Η ίδια έχει βάλει την σκηνοθετική της «υπογραφή» στην ταινία «Ξενιτεμένη Αγάπη» η οποία πριν λίγα χρόνια έκανε την επίσημη πρεμιέρα της, εξιστορώντας την αληθινή πλην όμως θλιβερή ιστορία αγάπης ανάμεσα στον Μουσταφά και την Τασούλα, ωστόσο η δική της ιστορία αγάπης κάθε άλλο παρά θλιβερή είναι.
 

Ο λόγος για την Κομοτηναία σκηνοθέτη και μέλος της «οικογένειας» του “Joy Art Photography” Πελήν Μποδούρ, η οποία την Παρασκευή 10 Αυγούστου, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Ομέρ Χασάν στο Δημαρχείο Κομοτηνής, προσθέτοντας άλλο ένα και ίσως το ωραιότερο λιθαράκι στη δική τους παραμυθένια ιστορία αγάπης.
 

Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, παρουσία των ευτυχισμένων και συγκινημένων γονέων Σαμπρή και Σερπίλ Χασάν, Τζενγκίζ και Μουσγιάν Μποδούρ, των αδερφών Σαζιέ Χασάν και Τζιχάν Μποδούρ με την σύζυγό του Ντουϊγού, καθώς και αρκετών φίλων που έδωσαν το «παρών».
 

Μία πολύ όμορφη και νεανική τελετή που αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τον Ομέρ και την Πελήν που στάθηκε μπροστά από την κάμερα, για την αρχή της δικής της ιστορίας αγάπης, που θα έχει σίγουρα ένα ευτυχισμένο μέλλον.
 

Στον Ομέρ και την Πελήν να ζήσετε ευτυχισμένοι! Είθε η δική σας ιστορία αγάπης να αποτελεί πάντα πηγή έμπνευσης.
 

Στους γονείς, Σαμπρή και Σερπίλ, Τζενγκίζ και Μουσγιάν να σας ζήσουν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.