Ολοκληρωθηκε με μεγαλη επιτυχια και συμμετοχη 500 παιδιων το 1ο Tournament Soccer Cup Komotini 2019

Παρών στην γιορτή του ποδοσφαίρου ο νταμπλούχος Φερνάντο Βαρέλα προκειμένου να δει τις προσπάθειες του γιου του

Μία μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε το διήμερο 11&12 Μαϊου στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης στο πλαίσιο των Ελευθερίων Θράκης 2019.

Συγκεκριμένα 14 ακαδημίες με 38 τμήματα και 500 παιδιά από τις περιοχές Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης πήραν μέρος στο 1ο Tournament Soccer Cup Komotini 2019 το οποίο διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κομοτηνής του ΠΑΟΚ.

Οι μικροί αθλητές απόλαυσαν τις στιγμές και παράλληλα «μέτρησαν» τις δυνάμεις τους απέναντι στις άλλες ομάδες της περιοχής. Στο τουρνουά συμμετείχαν ο ΠΑΟΚ, ο Α.Ο. Ξάνθης, ο Πρωτέας Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ο ΑΟ Καβάλας, ο Ηρακλής Ζυγού, ο Νέστος Χρυσούπολης, ο Ορφέας Ξάνθης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, ο Ολυμπιακός Κομοτηνής, η Βιστωνίδα Ξάνθης, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και η Νίκη Απαλού.

Παρών στο τουρνουά ήταν και ο Φερνάντο Βαρέλα λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του γιου του.
 
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών θα δημοσιευτούν στο φύλλο της Τρίτης ενώ θα ακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.