Ολοκληρωθηκαν οι εκδηλωσεις Εβδομαδας Περιβαλλοντος

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία ήταν αφιερωμένη στο νερό, κορυφώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις της Εβδομάδας Περιβάλλοντος. Από το πρωί οι μαθητές από τα δημοτικά σχολεία βγήκαν στους δρόμους και πήγαν κοντά στα ποτάμια για να περάσουν το μήνυμα για την προστασία περιβάλλοντος με τα μπλουζάκια που έχει στείλει η ΚΕΔΚΕ, ενώ το βράδυ πραγματοποιήθηκε ροκ συναυλία με το συγκρότημα Meanie Geanies από την Αθήνα.

Έκθεση φυτοκομίας και ανθοκομίας με άψογες καλλιτεχνικές δημιουργίες από τα ανθοπωλεία και τα φυτώρια της πόλης μας που φιλοξενήθηκε στο χώρο του Άλσους Αγίας Παρασκευής και είχε διαμορφωθεί με μεράκι εξέπληξε τους Κομοτηναίους με τα πρωτότυπα σχέδιά των συμμετεχόντων.

«Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Εβδομάδας Περιβάλλοντος, εκδηλώσεις τις οποίες έχουμε κάνει πλέον θεσμό γιατί οι θεσμοί κατακτούνται με την επιμονή αλλά και με την αποδοχή του κόσμου», είπε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βασίλης Κυπριανίδης, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την αποδοχή του κόσμου αλλά και αισιόδοξος ως προς τη συνέχιση αυτού του θεσμού. «Αυτή η Εβδομάδα Περιβάλλοντος έτυχε της αποδοχής του κόσμου. Νομίζω ότι υπάρχουν οι προοπτικές για να συνεχιστεί αυτός ο θεσμός και για τα επόμενα χρόνια».

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.