Ολοκληρωθηκαν οι Χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις του Δημου Κομοτηνης

Επικεντρωμένες για ακόμη μια χρονιά κυρίως στα παιδιά, και με ελπίδα του χρόνου να είναι μεγαλύτερες με μια μόνιμη εορταστική «πόλη»

Με τη γιορτή των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Κομοτηνής και Μελέτης έκλεισαν φέτος οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής και της ΔΚΕΠΠΑΚ «Χριστούγεννα. Μέρες αγάπης… γιορτές αλληλεγγύης».
 
Τα παιδιά των ΚΔΑΠ Κομοτηνής και Μελέτης δημιούργησαν καλλιτεχνικά,
ζωντανεύοντας τον Άγιο Βασίλη, με συνοδοιπόρους και βοηθούς το παιχνίδι, το τραγούδι και το όνειρο, ενώ έκαναν βόλτα στο καρουζέλ, διασκεδάζοντας με το ξωτικό και παίρνοντας δώρα από τον Αϊ Βασίλη.
 

Όπως σημείωσε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα και φέτος κλείνει τον κύκλο του με παιδιά, όπως και στα παιδιά ήταν αφιερωμένο όλο το προηγούμενο διάστημα.
 
«Γενικά το πρόγραμμα πήγε καλά, ξεκινώντας από το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με το Santa Run, με πολλά παιδιά να συμμετέχουν» ανέφερε, επισημαίνοντας πως οι γιορτές αυτές είναι εκ των πραγμάτων κυρίως για τα παιδιά.
 

Σε αυτές άλλωστε συμμετείχαν παιδιά από τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κομοτηνής, από τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης, ενώ  κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων πραγματοποίησαν και άλλες εκδηλώσεις για μεγαλύτερους.
 
«Να είμαστε γεροί, να έχουμε καλή δημιουργική χρονιά με υγεία, υπομονή, δύναμη και του χρόνου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» έκλεισε η κ. Λιβεριάδου.
 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως δεδηλωμένη πρόθεση της ΔΚΕΠΠΑΚ είναι του χρόνου να δημιουργήσει στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής ένα μόνιμο εορταστικό σημείο αναφοράς, υπό τη μορφή μιας Παραμυθούπολης ή κάτι ανάλογου.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.