Ολοκληρωθηκαν με επιτυχια οι πολιτιστικες εκδηλωσεις του Δημου Μαρωνειας

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Τρίτη, 21 Αυγούστου, με τη θεατρική παράσταση «Η Βεγγέρα» οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Καλοκαίρι 2001», του Δήμου Μαρώνειας, οι οποίες ξεκίνησαν στις 15 Ιουλίου, με τη διοργάνωση του Τουρνουά Beach Soccer.

Αν και η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Μαρώνειας αριθμεί ένα χρόνο ζωής, εντούτοις, κατόρθωσε με επιτυχία να διοργανώσει διάφορες εκδηλώσεις. Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Α.Μ., κ. Κούκος, τόνισε ότι:

«Παρόλη την απειρία μας, κατορθώσαμε να αντεπεξέλθουμε διοργανώνοντας πλήθος εκδηλώσεων. Η επιτυχία τους φαίνεται από την ανταπόκριση του κόσμου. Του χρόνου θα είμαστε ωριμότεροι και περισσότερο έτοιμοι για τη διοργάνωση περισσοτέρων ακόμη εκδηλώσεων».

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μαρώνειας περιελάμβανε ρεμπέτικη βραδιά, συναυλία της Μαντολινάτας του Δήμου, εκδηλώσεις για παιδιά, έκθεση χειροτεχνίας, θεατρική παράσταση και Τουρνουά Beach Soccer.

Στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις του Δήμου Μαρώνειας παρουσιάζονται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Στην πρώτη φωτό:

Υποστηρίζοντας τους νέους η Δ.Ε.Α.Μ. οργάνωσε beach party μπροστά στο αναψυκτήριο.

Στην δεύτερη φωτό:

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την θεατρική παράσταση του έργου του Ηλία Καπετανάκη “Η Βεγγέρα”, στην παραλία Ιμέρου.

Στην τρίτη φωτό:

Ο Δήμος αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες των Δημοτικών Υπαλλήλων και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών τους ευχαρίστησε παραθέτοντας γεύμα προς τιμήν τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.