Ολοκληρωνεται το παζλ του ροστερ της Α.Ε. Κομοτηνης

Μέσα στις επόμενες ημέρες οι τιμές για τα διαρκείας

Αν και νεοφώτιστη, η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής κινείται πολύ σωστά και μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας αποκτήσει 4 αθλητές μέχρι τώρα και ανανεώνοντας σχεδόν όλους όσους απάρτιζαν το ρόστερ της ομάδας που εξασφάλισε την άνοδο στην Volley league.
 
Ο Παρατηρητής της Θράκης μπαίνει στο μυαλό του προπονητή της ανόδου Ηλία Κρεούζη και σας παρουσιάζει το ρόστερ της νέας χρονιάς, που θα βρει την ΑΕ Κομοτηνής στα σαλόνια της Volley league. 

Πασαδόροι 

Η απόκτηση του Ρενάν Μπερτασσόνι ήταν το πρώτο δείγμα σοβαρής δουλειάς που θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι της ΑΕ Κομοτηνής! Ο Βραζιλιάνος πασαδόρος, με παρουσία σε Ιταλία και Πορτογαλία αλλά και ένα σύντομο αλλά ποιοτικό πέρασμα από τον Ηρακλή Χαλκίδας, έχει τεράστιο χάρισμα στην οργάνωση του παιχνιδιού έρχεται στην πόλη μας για να αποτελέσει τον προπονητή εντός γηπέδου, καθώς ήταν η πρώτη επιλογή του Κρεούζη για αυτήν την νευραλγική θέση. Back up του Βραζιλιάνου θα είναι ο Γιώργος Χρηστάκος ενώ ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Τάσου Δαλδαβερένη, ο οποίος ίσως συνεχίσει στην Αλεξανδρούπολη. 

Διαγώνιοι 

Ο Νέλσον Μιουράγκουα, διεθνής με την ομάδα της Ρουάντα, διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα, τα οποία ήθελε ο Κρεούζης για αυτήν την θέση. Εκρηκτικότητα, άλμα, δύναμη και όρεξη για σκληρή δουλειά για να βοηθήσει την ομάδα και να αναδειχθεί μέσα από αυτήν. Ένας πολύ θεαματικός παίχτης που θα ξεσηκώσει με τις επιδόσεις του τον κόσμο της Κομοτηνής. Από πίσω θα βρίσκεται ο νεαρός Άρης Ανδρεάδης, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο. 

Λίμπερο 

Ο Σταύρος Αρχοντούδης αποτελεί έναν εκ των πιο έμπειρων αθλητών στην κατηγορία με πολύ καλά ποσοστά στην υποδοχή και θα πλαισιωθεί από τον δικό μας Ραφαήλ Μπανιώτη, που ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του στην Θεσσαλονίκη και επιστρέφει στην πόλη μας. 

Κεντρικοί 

Ο Ρενάν Περέιρα Ντος Σάντος ήταν ο εκλεκτός του Κρεούζη για αυτήν τη θέση με τους ιθύνοντες της ομάδας να ψάχνουν από την εγχώρια αγορά τον κατάλληλο παρτενέρ του Βραζιλιάνου, καθώς ο Στοϊλούδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας της Κομοτηνής, ενώ κοντά σε ανανέωση είναι και ο Χρήστος Μπουφίδης.

Ακραίοι 

Εδώ είναι το μεγάλο ερωτηματικό για την ομάδα της πόλης μας. Ο Κρεούζης προσανατολίζεται στην απόκτηση δύο αθλητών σε αυτήν την θέση, ενός από την εγχώρια αγορά και ενός ξένου ενώ αποκτήθηκε σε αυτήν την θέση ο Γιάννης Καβαρατζής ενώ ανανέωσαν οι Θανάσης Παπαγεωργίου και ο Αίαντας Παπαδάκος. 

Χρέος μας να γεμίσουμε το γήπεδο! 

Η διοίκηση της ομάδας κάνει το παν για να παρουσιαστεί η ΑΕ Κομοτηνής ανταγωνιστική και να μας χαρίσει όμορφες στιγμές! Είμαι σίγουροι πως ο κόσμος θα γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου και θα ωθεί τους αθλητές στη νίκη! Μέσα στις επόμενες ημέρες μάλιστα θα ανακοινωθούν και επίσημα οι τιμές των Εισιτηρίων Διαρκείας που θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες 60 και 100 ευρώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.