«Ολοι μαζι μπορουμε να καταφερουμε πολλα»

Το «ευχαριστώ» της οργανωτικής επιτροπής Κομοτηνής προς τους συμμετέχοντες στη δράση «Wheeling2help»

Το δικό της «ευχαριστώ» στέλνει η οργανωτική επιτροπή που συντόνισε στην πόλη μας τη δράση Wheeling2help προς όλους όσους συμμετείχαν μέσω ανακοίνωσής της, γνωστοποιώντας παράλληλα πως ο στόχος της δράσης στέφθηκε από επιτυχία και έτσι σε κάθε μια πόλη από τις 20 που συμμετείχαν θα παραδοθούν 5 αμαξίδια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Το #Wheeling2help vol.2 σε αριθμούς:
32 ημέρες.. 20 πόλεις.. 142 ποδηλάτες.. 2,033 χιλιόμετρα..
2,5 φορές το Έβερεστ σε υψομετρικά!!
Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν 600 εθελοντές, 712 σύλλογοι/φορείς και 1050 άνθρωποι στις τοπικές ποδηλατάδες!
Με την καμπάνια συγκεντρώσαμε 22.197 ευρώ, με τα οποία έχουμε αγοράσει 100 αναπηρικά αμαξίδια (5 για κάθε πόλη ) και 1 αγωνιστικό τρίκυκλο για την Εθνική Παραολυμπιακή Ομάδα Ποδηλασίας .
 
Το τελικό μήνυμα της διοργάνωσης; Μια μεγάλη αγκαλιά στα Άτομα με Αναπηρία, τα οποία αποτελούν ένα ζωντανό και παραγωγικό κομμάτι κάθε κοινωνίας.
 
Εμπνευστές αυτής της πρωτοβουλίας ,δυο θαυμάσια παιδιά, ο Έλπις Χρυσοβέργης και η Δώρα Μπίτση, τους οποίους και ευχαριστούμε .
 
Καθώς και όλους εσάς που μας βοηθήσατε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.
 
Όσον αφορά την πόλη μας μόνο συγκίνηση και ευγνωμοσύνη μπορούμε να νιώσουμε για την ανταπόκριση των συλλόγων, των εθελοντών αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας στην πρωτοβουλία “Wheeling2Help vol.2”, η οποία είχε ως αποκορύφωση τη δράση «Γίνε και συ αμαξίδιο!».
 
Εθελοντικές οργανώσεις, πολιτιστικοί, γυναικείοι και αθλητικοί σύλλογοι, φορείς, άτυπες ομάδες, μαθητές, φοιτητές και τελικά όλη η πόλη συμμετείχαν μαζικά στο συγκεκριμένο δρώμενο στέλνοντας μήνυμα χαράς και αλληλεγγύης προς όλους.
 
1067 καταπληκτικοί άνθρωποι κατάφεραν κάτι απίστευτο!!!
Με ομαδικότητα και συνεργασία σχημάτισαν ένα ανθρωπινο αναπηρικό αμαξίδιο!!!
Το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση αυτή.
 
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ πρέπει να πούμε στον “Περπατώ” που στήριξε την δράση αυτή με την συμμετοχή του σε 4 πόλεις.
 
Το #wheeling2help έχει γίνει πλέον ένα τεράστιο κίνημα αγάπης και αλληλεγγύης, και για αυτό έχουν βάλει το λιθαράκι τους αμέτρητοι ξεχωριστοί άνθρωποι.. Ευχόμαστε σε όλους να γεμίσει η ψυχή σας με τέτοια ευτυχία όπως η δική μας τώρα!
 
Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που ήσασταν ένα κομμάτι αυτής της υπέροχης προσπάθειας.. όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.