Ολικο «λιφτινγκ» για το Πανθρακικο Σταδιο Κομοτηνης

Μέσω της έκτακτης επιχορήγησης των 22.000 ευρώ

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίας ανάπλασης και αποκατάστασης του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής, μετά και την εξασφάλιση της έκτακτης χρηματοδότησης που ζήτησε και έλαβε η διοίκηση του Σταδίου, της τάξεως των 22.000 ευρώ.

Το αίτημα αυτό αποτελούσε χρόνιο, τόσο των διοικήσεων του Σταδίου, όσο και των συμπολιτών που χρησιμοποιούν καθημερινά τις εγκαταστάσεις του σταδίου και έγινε αποδεκτό κατόπιν σχετικής αυτοψίας του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη πριν από λίγο καιρό.

Η επιχορήγηση εγκρίθηκε και οι εργασίες ξεκίνησαν άμεσα, με κάποιες εξ αυτών να έχουν ήδη ολοκληρωθεί, προσδίδοντας στο Στάδιο μια εντελώς διαφορετική όψη. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες εξομάλυνσης των επιφανειών στα γήπεδα μπάσκετ, ενώ ολοκληρώθηκε και η αντικεραυνική προστασία, σε όλη την έκταση του σταδίου. Δημιουργήθηκε επίσης ένα σύγχρονο ανοιχτό γυμναστήριο, με ειδικά δάπεδα, που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή άσκηση των πολιτών που γυμνάζονται, ενώ  εν εξελίξει βρίσκονται εργασίες βελτίωσης και του γηπέδου μπροστά στην κερκίδα. Το επόμενο διάστημα οι εργασίες θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό, ενώ θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων οικοδομικά έργα και εργασίες περίφραξης του Σταδίου. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.