Ολα οσα δηλωσαν Νικος Μπαχαριδης και Βασιλης Χαριτοπουλος

Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Πανθρακικού με την Ελπίδα Σαπών

Με το πέρας της αναμέτρησης μίλησαν οι προπονητές των δύο ομάδων με τον Νίκο Μπαχαρίδη να μένει ικανοποιημένος από το γεγονός πως η ομάδα προκρίθηκε και τον Βασίλη Χαριτόπουλο να στέλνει μήνυμα αντεπίθεσης για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Νίκος Μπαχαρίδης : «Στόχος μας είναι και το κύπελλο αλλά αρχικός στόχος το πρωτάθλημα»

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ο Νίκος Μπαχαρίδης. «Το σημερινό παιχνίδι το θέλαμε για ψυχολογικούς λόγους μετά την ήττα στην πρεμιέρα των Play Off» ομολόγησε ο τεχνικός των «Πρασίνων» της Κομοτηνής τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν προσεχτική στο ανασταλτικό κομμάτι.  «Πήγαμε το παιχνίδι στο ρυθμό μας και γενικά νομίζω πως δεν κινδυνέψαμε» επισήμανε ο Μπαχαρίδης και στάθηκε στις λίγες ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, χωρίς όμως να πιάσει την επιθυμητή για τον ίδιο απόδοση. «Για μένα στόχος είναι και το κύπελλο αλλά κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα» αποκάλυψε ο Νίκος Μπαχαρίδης κάνοντας μία ανάλυση της ομάδας που θα αντιμετωπίσει τόσο το Σάββατο όσο και στον τελικό του θεσμού «Είναι μία ομάδα που έχει μόλις μία ήττα με καλό υλικό και κυκλοφορία» ανέλυσε ο προπονητής του Πανθρακικού προμηνύοντας βελτιωμένο πρόσωπο για την ομάδα του στα επόμενα παιχνίδια.

Βασίλης Χαριτόπουλος: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες μέχρι το φινάλε»

Ο τεχνικός της Ελπίδας Σαπών Βασίλης Χαριτόπουλος παρουσιάστηκε στενοχωρημένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης αλλά παράλληλα φάνηκε ρεαλιστής ενόψει της κρίσιμης συνέχειας στο πρωτάθλημα. «Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, είχαμε υπεροχή για 20-25 λεπτά και κάναμε φάσεις που δεν τις τελειώσαμε καλά» τόνισε σχετικά με την αναμέτρηση επισημαίνοντας πως η ομάδα του γνωρίζοντας πως πρέπει να σημειώσει κάποιο τέρμα ανοίχτηκε και έδωσε χώρους στους γηπεδούχους. Σχετικά με την συνέχεια, ο Βασίλης Χαριτόπουλος αποκάλυψε πως δεν ήθελε ρεπό γιατί η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά παράλληλα επισήμανε πως είναι  μία καλή ευκαιρία ανασύνταξης «για να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε καλύτερα και να παίξουμε μέσα στην έδρα του πρωτοπόρου για να πάρουμε τη νίκη το επόμενο Σάββατο στο Ν. Σιδηροχώρι». Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον πρωταθλητή, ο προπονητής της Ελπίδα Σαπών δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του τονίζοντας πως είναι δύσκολο να βρει τα στοιχεία που θα κρίνουν τον πρωταθλητή αλλά άποψη του είναι πως «όποια ομάδα έχει τις φυσικές και ψυχικές αντοχές ώστε να φτάσει μέχρι τέλους μαζί με τον παράγοντα τύχη θα έχει τον πρώτο λόγο» αλλά παράλληλα τόνισε πως  έχει πολύ δρόμο και θα κριθεί ο τίτλος στο τέλος.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.