Οι Βαγγελης Στεφανοπουλος και Δημητρης Κλωνης αυτοσχεδιασαν μουσικα στην «Μαρμελαδα»

Το «Electro Jazz Project» προσέφερε μια διαφορετική επιλογή για το βράδυ του Σαββάτου

Μια βραδιά μουσικών αυτοσχεδιασμών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι όσοι επέλεξαν το βράδυ του Σαββάτου τους να συνδυάσουν την έξοδό τους με κάτι το διαφορετικό.
 
Διαφορετικό ως προς τα ακούσματα που έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε στην πόλη μας, τα οποία συνήθως δεν αφορούν στην electro και Jazz μουσική. Ο Δημήτρης Κλωνής και ο Βαγγέλης Στεφανόπουλος ωστόσο βρέθηκαν στην Κομοτηνή, καλεσμένοι του «Μαρμελάδα» Wine Bar για την παρουσίαση του «Electro Jazz Project» που παρά τα όσα μας προδιαθέτει το όνομα, αποτελεί ένα δείγμα «συνάντησης» πολλών και διαφορετικών μουσικών ειδών.
 

Κοινός παρονομαστής το κοινό λεξιλόγιο των δύο μουσικών, αμφότεροι με τη δική τους σημαντική πορεία στην εγχώρια και μη jazz μουσική σκηνή και με αξιοζήλευτες σπουδές πάνω στον τομέα τους, το οποίο ωστόσο «διανθίζεται» σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση με το «μουσικό λεξιλόγιο» του κοινού.
 
Εξ ου και κάθε εμφάνισή τους είναι και διαφορετική. Δίχως προσυμφωνημένες φόρμες, όπως μας είχε υπογραμμίσει μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο κ. Στεφανόπουλος αλλά με οδηγό τις αναφορές τους σε αγαπημένα «κλασσικά» και μη στιλ μουσικής, όπως Jazz, neo soul, afro beat, funk, ambient, house, dub, brazilian, latin, Afro Caribbean, prog rock που έδεσαν αρμονικά.
 
Στα ντραμς ο Δημήτρης Κλωνής και στην ενορχήστρωση ο Βαγγέλης Στεφανόπουλος αυτοσχεδίασαν και πάλι, προσφέροντας μας μία πολύ όμορφη εναλλακτική πρόταση για το βράδυ του Σαββάτου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.