Οι Τηλεπικοινωνιες στην Υπηρεσια της Αυτοδιοικησης

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των τηλεπικοινωνιών αλλά και οι δυνατότητες συμβολής τους στο έργο της Αυτοδιοίκησης είναι το αντικείμενο της ημερίδας «Οι Τηλεπικοινωνίες στην Υπηρεσία της Αυτοδιοίκησης», που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Macedonia Palace. Η ημερίδα διοργανώνεται από τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. και τελεί υπό την αιγίδα την αιγίδα του Γ.Γ. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Β. Βαλασόπουλου.

Συμμετέχουν σημαντικές εταιρείες από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών όπως ο Ο.Τ.Ε., η COSMOTE, η OTENET και η SIEMENS.

Κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν νέες τεχνολογίες στον τομέα της επικοινωνίας – τηλέφωνα τρίτης γενιάς, πρωτοποριακά επικοινωνιακά συστήματα του Ο.Τ.Ε. Θα αναλυθούν, επίσης, θέματα ασφάλειας στην κινητή τηλεφωνία – τα σύγχρονα ειδικά προγράμματα ασφάλειας των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, αλλά και το πρωτοπόρο αυτομεταφερόμενο τηλεπικοινωνιακό σύστημα, που θα αποτελέσει λύση στην ασφάλεια και την καλύτερη διεξαγωγή των επικοινωνιών στη Διάσκεψη Κορυφής της Ε.Ε. τον Ιούλιο του 2003, στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Β.Βαλασσόπουλος, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Κ. Παπαδόπουλος και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β.Παπαγεωργόπουλος.

Έχουν επίσης προσκληθεί οι υπουργοί Άμυνας Ά. Τσοχατζόπουλος, Εσωτερικών Β. Παπανδρέου, Ανάπτυξης Ν. Χριστοδουλάκης, Μακεδονίας- Θράκης Γιώργος Πασχαλίδης, Μεταφορών Χ. Βερελής, ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Χ. Πάχτας, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Παπανικολάου.

Χορηγός επικοινωνίας της ημερίδας είναι η εφημερίδα Αγγελιοφόρος, ενώ θα μεταδίδεται on line από την ιστοσελίδα της OTENET.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.