Οι τεσσερις υποψηφιοι του ΚΙΝΑΛ στη Ροδοπη

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος-Στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, υποψήφιος ο Γ. Πεταλωτής

Τα πρώτα ονόματα των προσώπων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα το Κίνημα Αλλαγής. Αν και ακόμη η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών δεν είναι γνωστή, η κεντρική επιτροπή του κόμματος το απόγευμα της Κυριακής έσπευσε να εγκρίνει την εισήγηση της επιτροπής ψηφοδελτίων, κορυφώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εκλογική ετοιμότητα του νέου φορέα. Να σημειωθεί ότι στις λίστες υπάρχουν “κενές θέσεις” -ειδικά στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες.

Για τη Ροδόπη, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, υποψήφιοι με το ΚΙΝΑΛ θα είναι ο νυν βουλευτής και δικηγόρος κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο Διοικητικός Υπάλληλος της ΔΕΥΑΚ και με πλούσια αυτοδιοίκητή πορεία κ. Γιώργος Μανανάς, η επίσης με πλούσια αυτοδιοίκητή εμπειρία και καθηγήτρια κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου. Το νέο «πρόσωπο» στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Ροδόπη είναι η κ. Κυριακή Γολγάκη με καταγωγή από Αρσάκειο που είναι διοικητική υπάλληλος στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι επιβεβαιώθηκαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Γιώργο Πεταλωτή να είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, αφού το όνομα του περιλαμβάνεται στη σχετική λίστα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.