Οι τελικοι αγωνες των Πανελληνιων σχολικων αγωνων Α’ φασης του Νομου Ροδοπης

Διοργανώθηκαν και φέτος από τον Σύλλογο πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Ροδόπης «Αθλώ»

Η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνής αναδείχθηκε η πρωταθλήτρια ομάδα στον τελικό αγώνα μπάσκετ αγοριών λυκείων του Νομού Ροδόπης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Κομοτηνής στο πλαίσιο των Πανελλήνιων σχολικών αγώνων Α’ φάσης για τον Νομό Ροδόπης.
 
Η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνής, με συνοδό της την κ. Χρύσα Γκρανά επικράτησε της ομάδας του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής, συνοδός της οποίας ήταν η κ. Μαρία Τζάνα, με σκορ 47 και 32 και αναδείχθηκε η πρωταθλήτρια ομάδα του νομού. Νικητές αλλά και «ηττημένοι» καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους φιλάθλους, μαθητές και μη, που παρακολούθησαν το σύνολο της διοργάνωσης, επιβραβεύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια όλων. 

Η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής πρωταθλήτριες ν. Ροδόπης για το 2015-2016

Ο τελικός αυτός πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των τελικών αγώνων πετοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, τόσο για τις αντρικές όσο και για τις γυναικείες ομάδες των Λυκείων του νομού μας, που ανέδειξαν ως πρωταθλητές του Νομού μας αντίστοιχα τις ομάδες του Μειονοτικό ΓΕΛ Κομοτηνής και του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής.
 
Συγκεκριμένα στον τελικό αγώνα πετοσφαίρισης κοριτσιών των λυκείων του νομού μας, που έλαβε χώρα την προηγούμενη Τετάρτη, η γυναικεία ομάδα του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής, με συνοδό την κ. Κλεοπάτρα Κωνσταντινίδου επικράτησε της ομάδας του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνής, με συνοδό την κ. Νίκη Αφεντούλη, με 2-0 σετ και ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια ομάδα Λυκείων για το Ν. Ροδόπης για το σχολικό έτος 2015-2016.
 
Παρούσα στον τελικό ήταν και η σχολική σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Θράκης κ. Ξανθή Κωνσταντινίδου, η οποία έκανε και την απονομή του κυπέλου στη νικήτρια ομάδα.
 
Επόμενος σταθμός για τις πρωταθλήτριες του νομού Ροδόπης η «συνάντησή» τους στα παρκέ με τις πρωταθλήτριες ομάδες Έβρου, Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας, στην Β’ Φάση των αγώνων που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη. 

Το Μειονοτικό ΓΕΛ Κομοτηνής πρωταθλήτρια ομάδα στην πετοσφαίριση αγοριών

Αντίστοιχα στον τελικό αγώνα πετοσφαίρισης αγοριών λυκείων του νομού μας νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Μειονοτικού ΓΕΛ Κομοτηνή, με συνοδό τον κ.Σεζκίν Μπερμπέρ, η οποία επικράτησε της ομάδας του Μουσικού ΓΕΛ Κομοτηνής, συνοδός της οποίας ήταν ο κ. Κώστας Αραμπατζόγλου, με 2-0 σετ, κατακτώντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας Λυκείων για το νομό Ροδόπης για το σχολικό έτος 2015-2016.
 
Την απονομή του κυπέλου στην πρωταθλήτρια ομάδα έκανε ο Υπεύθυνος της Ομάδας Φυσικής Αγωγής του Ν. Ροδόπης κ. Χρήστος Γαντζίδης, ευχόμενος στους παίκτες καλή συνέχεια στην επόμενη φάση τονίζοντας πως όλοι οι συντελεστές της φετινής διοργάνωσης σφράγισαν με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους, τους σκοπούς των αγώνων, ενώ αντίστοιχα και οι φίλαθλοι μαθητές που παρακολούθησαν τους αγώνες έδωσαν μαθήματα αθλητικής παιδείας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.