Οι συλλυπητηριες ανακοινωσεις των ομαδων της Ροδοπης για τον χαμο του Νικου Ντοσιδη

Συγκλονισμένες οι ομάδες της Ροδόπης από την τραγική είδηση
Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης, Νίκου Ντοσίδη, οι ομάδες του Νομού μας εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις, με τις οποίες στέκονται στο πλευρό της οικογένειας του εκλιπόντος.
 
Διαβάστε παρακάτω τις σχετικές ανακοινώσεις:
 
A.E Κομοτηνής: «Τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν την θλίψη μας.. Νίκο καλο ταξίδι θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σ' έχουμε στην καρδιά μας… Εκεί πάνω να περνάτε καλά με τον Γιάννη…»
 
ΠΑΟΚ Κοσμίου: «Η διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ Κοσμίου συγκλονισμένη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του χαμού του νεαρού διαιτητή Νίκου Ντοσίδη. Τα λόγια στερεύουν καθώς ένας νέος άνθρωπος δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας. Η οικογένεια μας είναι συγκλονισμένη και συμπαραστέκεται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια. Νικόλα καλό ταξίδι φίλε …»
 
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: «Δεν υπάρχουν λόγια αυτή την δύσκολη στιγμή. Καλό Παράδεισο Νίκο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.»
 
Δόξα Προσκυνητών: «Θερμά Συλλυπητήρια από όλους τους ανθρώπους της Δόξας Προσκυνητών στην οικογένεια του Τάσου Ντοσίδη για τον αδόκητο θάνατο του γιού του Νίκου…ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει κουράγιο στην οικογένεια του»
 
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων: «ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ .ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ»
 
Δόξα Σώστη: «Κουράγιο και τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Τάσου Ντοσίδη και στην οικογένεια της ΕΠΣ Θράκης για τον θάνατο του μικρού Νίκου. Δυστυχώς η διαιτητάρα μας δεν τα κατάφερε. Κρίμα Νίκο»
 
ΑΠΣ Κομψάτος Πολυάνθου: « ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΙΚΟ….»
 
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: «Όταν το παρελθόν γίνεται η πιο δυνατή νοσταλγία, το παρόν σωπαίνει και το μέλλον καταδικάζεται στην πιο βαριά ποινή, να θυμάται για πάντα…>>.
Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη και πονο.Τα θερμα μας συλλυπητήρια στην οικογενεια του Νικου Ντοσιδη. Κουράγιο και Δυναμη!
Καλο παραδεισο Νικο!» 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.