Οι selfies ενωνουν αγροτες και ΜΑΤ

Η προχθεσινή ημέρα ήταν δύσκολη σίγουρα για το σύνολο των πρωταγωνιστών της. Τόσο για τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο οποίος ναι μεν περίμενε αντιδράσεις κατά την επίσκεψή του αλλά όχι σε βαθμό που να τον αναγκάσει να μείνει «εγκλωβισμένος» για περισσότερες από 13 ώρες εντός του κτιρίου της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης, τους αγρότες που παρέμειναν έως και αργά το βράδυ αμετακίνητοι στις θέσεις τους για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, τους αστυνομικούς που ήταν «απίκο» στις θέσεις τους επίσης από το πρωί, όσο και για τους δημοσιογράφους που επίσης έκλεισαν ένα 15ωρο ορθοστασίας και εγρήγορσης για την πλήρη , έγκαιρη και έγκυρη κάλυψη των γεγονότων.
 
Κάτω από την πίεση των όσων γεγονότων φυσικά υπήρξαν και οι στιγμές γέλιου και χαλάρωσης μεταξύ αυτών, απαραίτητες για την συνέχεια της ημέρας για όλους τους παρευρισκομένους, κατά τις οποίες κάποιοι εκ των αγροτών, προφανώς οι πιο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, φρόντισαν να καταγράψουν, βγάζοντας selfies με φόντο τις δυνάμεις των ΜΑΤ.
 
Μπορεί λοιπόν αγρότες και ΜΑΤ να αποτελούσαν «αντίπαλα» κατά κάποιον τρόπο στρατόπεδα στις προχθεσινές κινητοποιήσεις ωστόσο οι selfies τους έφεραν κοντά. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.