Οι πρωτοι 10 υποψηφιοι συμβουλοι του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ»

Συντάσσονται στην προσπάθεια της παράταξης για μία ριζική αλλαγή στον Δήμο Κομοτηνής

Τα ονόματα των δέκα πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του έδωσε στην δημοσιότητα η δημοτική Παράταξη Πολιτών «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ». Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση οι πρώτοι αυτοί δέκα συμπολίτες μας συντάσσονται με την προσπάθειά της παράταξης για μια ριζική αλλαγή στον Δήμο Κομοτηνής.

«Το κάλεσμά μας στις ζωντανές δυνάμεις του τόπου μας συνεχίζεται, με μόνα κριτήρια την προσωπική εντιμότητα, την αποχή από κομματικά κυκλώματα  και την διάθεση προσφοράς» επισημαίνεται.

Οι δέκα πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» είναι οι εξής:

Ο Δημήτρης Αμανατίδης γεννήθηκε στη Γερμανία, έζησε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από τη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ. Από το 1996 εγκαταστάθηκε οικογενειακώς στην Κομοτηνή, έξω από την Καρυδιά, και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία της Βιομηχανικής Περιοχής Κομοτηνής. Έκανε δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ, είναι δε ο ιθύνων νους του συνεργατικού μας εγχειρήματος.
 

Ο Δημήτρης Βασιλάκης είναι ηλεκτρονικός, με καλαματιανή και μαρωνίτικη καταγωγή. Εργάστηκε για μια περίπου 20ετία σε βιομηχανικές επιχειρήσεις της περιοχής και τα τελευταία 12 χρόνια εργάζεται ως υπάλληλος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο.  
 

Ο Γιώργος Εφετζής εργάζεται ως συμβασιούχος εργατοτεχνίτης στην Αρχαιολογική Υπηρεσία και διαμένει στην Κομοτηνή από 25ετίας. Είναι έγγαμος με την Ευαγγελία Τσιρτσή, πατέρας δύο παιδιών και επί σειρά ετών στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής και της αντίστοιχης Πανελλήνιας Ένωσης. Είναι μέλος της Εθνοφυλακής και από τους πρωτεργάτες των συνεταιριστικών προσπαθειών (λαχανόκηποι, Κοιν.Σ.Επ.) του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. 
 

Ο Γιώργος Ζαφειρίδης είναι γεννημένος στην Κομοτηνή, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ της πόλης μας, κι εργάζεται ως επαγγελματίας στην αγορά με το εμπόριο και τα ασφαλιστικά. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Σαλαμανίδου με την οποία έχει δύο παιδιά. Είναι εθελοντής αιμοδότης και αυτή τη στιγμή δημοτικός σύμβουλος με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ, μετέχει δε από εξαμήνου και στο ΔΣ της ΔΕΥΑΚ.
 

Η Λαμπρινή Κοτσίλα είναι συνταξιούχος καθηγήτρια της γαλλικής και της ιταλικής γλώσσας, εργάστηκε δε στον ιδιωτικό τομέα. Έχει μακρά εθελοντική προσφορά σε τομείς διάφορους (σύλλογος καρκινοπαθών, στήριξη μειονοτικών ομάδων, ενίσχυση απόρων συνδημοτών) και σε …τόνους χαμηλούς. Είναι μητέρα δύο τέκνων.
 

Η Βίβιαν Μάλλιου είναι γεννημένη στις ΗΠΑ και πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Είναι καθηγήτρια στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, στην Αποκατάσταση Aθλητικών Kακώσεων & Παθήσεων, με δεκάδες συμμετοχές σε σχετικά συνέδρια και ανάλογες δημοσιεύσεις σε διεθνή αθλητιατρικά επιστημονικά περιοδικά. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.
 

Ο Τάσος Μιχόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και έλκει την καταγωγή από την Ήπειρο. Ζει και εργάζεται στην Κομοτηνή από το 2007. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός (Δ.Π.Θ.) και δραστηριοποιείται σαν ελεύθερος επαγγελματίας με δικό του γραφείο μελετών και κατασκευών. Είναι παντρεμένος με την Ολυμπία Δημητριάδου και έχει δύο παιδιά, τον Μιχάλη και τον Ξενοφώντα.
 

Η Αγγέλα Μποζατζή είναι ήδη δημοτική σύμβουλος με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα – τώρα είναι άνεργη – και είναι γνωστή από την πολύχρονη δραστηριοποίησή της σε φορείς εθελοντισμού όπως η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης αλλά και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.
 

H Αθηνά Πετροπούλου είναι ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας. Με καταγωγή από τα Καλάβρυτα Αχαΐας, έζησε και μεγάλωσε στην Αθήνα, υπηρέτησε δε σε Αθήνα, Ξάνθη και Κομοτηνή. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής, με μεταπτυχιακά από τη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας και τον Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης (ΔΠΘ). Είναι παντρεμένη με τον Κομοτηναίο Μανώλη Μάγγανο και έχει δύο γιους. 
 

O Θωμάς Σταυρίδης είναι γεννημένος στην Κομοτηνή, έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Πλέον είναι αντισυνταγματάρχης εν αποστρατεία και η μέχρι σήμερα δραστηριοποίησή του στα κοινά ήταν μόνο στα πλαίσια της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ροδόπης), όπου είναι και σήμερα ο αντιπρόεδρός της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.