Οι «Ονειρομαθητες» του Μαστανλη

Το νέο ιστολόγιο των μαθητών της 6ης τάξης του Μειονοτικού Σχολείου της πόλης μας

Στην εποχή της ηλεκτρονικής τεχνολογίας και της πληροφορικής ζούμε και, μάλιστα, οι μικρότερες γενιές φαίνεται πως «γεννιούνται» άκρως εξοικειωμένες με αυτές. Στο πλαίσιο αυτό αλλά και χάρη στις δυνατότητες ελεύθερης πρόσβασης και μεγαλύτερης διάδοσης της γνώσης και των εκάστοτε μηνυμάτων οι μαθητές της ΣΤ’Τάξης του Μειονοτικού Σχολείου Μάστανλη Κομοτηνής, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς εγκαινίασαν το δικό τους ιστολόγιο.
 
Ένας διαδικτυακός τόπος στον οποίο θα αναρτώνται πληροφορίες, ανακοινώσεις, δράσεις αλλά και οι εργασίες τους στο πλαίσιο του μαθήματός τους, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία τόσο στους ίδιους να δημιουργούν και να εκθέτουν στο ευρύ κοινό τα αποτελέσματα του κόπου τους, όσο και στους ίδιους του γονείς να παρακολουθούν την πορεία και την εξέλιξη των παιδιών τους στο σχολείο.
 
Το όνομα του ιστολογίου «Ονειρομαθητές στο Μάστανλη» και η διεύθυνση του ιστολογίου το οποίο διαχειρίζεται η δασκάλα τους κ. Μαρία Δήμου είναι η http://oneiromathitesstomastanli.blogspot.gr
 
Η πιο πρόσφατη ανάρτηση, για να πάρετε στην κυριολεξία μία γεύση, αφορά στη διατροφή, μιας και το πρώτο κεφάλαιο στο βιβλίο της ελληνικής γλώσσας είναι αφιερωμένο σε αυτή, με τους μικρούς μας συμπολίτες να μοιράζονται μαζί μας παραδοσιακές συνταγές.
 
Καλοτάξιδο! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.