Οι Κομοτηναιοι RoboGalaxy στην 20αδα του Πανελληνιου Διαγωνισμου Εκπαιδευτικης Ρομποτικης

Οι μαθητές του ΣΤ1 του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής ξεχώρισαν ανάμεσα σε 330 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα

Στις 20 καλύτερες ομάδες της χώρας, ανάμεσα σε συνολικά 330 συμμετοχές, πέρασαν οι RoboGalaxy, η ομάδα των μαθητών της ΣΤ’ τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.
 
Μετά την πρώτη θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου ανάμεσα σε 20 ομάδες δημοτικών από όλη την περιφέρεια, που αποτέλεσε και το εισιτήριο για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, οι επτά μαθητές που αποτελούν τους Robogalaxy, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν και να καταταχθούν στις 20 καλύτερες ομάδες της χώρας.
 

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 4 Μαρτίου στην Αθήνα, όπου οι ομάδες από όλη την χώρα, παρουσίασαν τα μοντέλα που κλήθηκαν να κατασκευάσουν με θέμα «Εποικισμός του Άρη», όπως και έγινε με τους μαθητές του ΣΤ1 Ιωάννα Γκουτή, Στάθη Εξάρχου, Μαρίλια Καΐκα, Στέλλα Παπάζογλου, Σοφοκλή Σιούλα και Αγνή Χατζηδημητρίου να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Στο πλευρό των μαθητών οι προπονητές της ομάδας κ.κ. Θοδωρής Στανίτσας και Γιάννης Μιχαηλίδης,  ενώ σημαντική συμμετοχή στο έργο των μαθητών είχαν οι κ.κ. Γιάννης Μπακιρτζίδης και Γιώργος Λυμπέρης.
 
Συγχαρητήρια στους μαθητές! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.