Οι κατοικοι της Εκτενεπολ ομορφυναν την γειτονια τους

Με αφορμή το παιδικό φεστιβάλ “WeGrow Kids Festival” καθάρισαν τον χώρο «επικοινωνώντας» τις ιδέες του εθελοντισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος

Αυλαία σηκώνει αύριο για πρώτη μάλιστα φορά στην Κομοτηνή το “WeGrow Kids Festival”. Πρόκειται για το πρώτο παιδικό φεστιβάλ της περιοχής της Εκτενεπόλ που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής και υλοποιείται κυρίως χάρη στην συμβολή των κατοίκων της περιοχής με την συνδιοργάνωση του Δήμου Κομοτηνής.
 

Βασικοί ωστόσο συντελεστές της προσπάθειας είναι οι κάτοικοι της περιοχής που το οραματίστηκαν και συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιτυχή  υλοποίησή του, χαρακτηριστικό παράδειγμα του οποίου είναι και η εθελοντική δράση καθαρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον χώρο της δράσης.
 
Περίοικοι της Εκτενεπόλ, μικροί και μεγάλοι πήραν τα φτυάρια τους, έβαλαν γάντια, καθάρισαν και επιμελήθηκαν συνολικά τον χώρο, κλαδεύοντας ακόμα και δέντρα και θάμνους της περιοχής ούτως ώστε να είναι όλα έτοιμα και κατά το δυνατόν ασφαλή για την πραγματοποίηση της δράσης.
 

Ιδιαίτερα σημαντική η πρωτοβουλία των κατοίκων αλλά και η συμμετοχή τους δια των παιδιών τους, που τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν στην πράξη τις ιδέες του εθελοντισμού αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος.
 
Μπράβο και πάλι μπράβο!Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.