Οι ηρωες της Disney «ζωντανευουν» στη σκηνη της Λεσχης Κομοτηναιων

Το “Disney the Show Live” επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην Κομοτηνή

Ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα για όλη την οικογένεια, υπόσχονται οι συντελεστές του “Disney The Show Live” που για δεύτερη χρονιά επιστρέφει στην Κομοτηνή για δύο μοναδικές παραστάσεις την Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων.

Μια οικογενειακή παράσταση όπως την χαρακτήρισαν οι συντελεστές της, Ιωακείμ Ιωακειμίδης, Χρύσα Σουσάμογλου, Λαμπρινή Μάνου και Έλενα Μουρατίδου, οι οποίοι θα βρεθούν στην σκηνή, στη σχετική συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο τίτλος της παράστασης περιγράφει πλήρως τον συνδυασμό ζωντανών τραγουδιών και προβολών σκηνών αγαπημένη ταινιών κινουμένων σχεδίων της Disney, όπως  η Μικρή Γοργόνα, η Ποκαχόντας, η Πεντάμορφη και το Τέρας, η MaryPoppins, το Frozen, η Moana(Βαιάνα) Η Παναγία των Παρισίων, ο Alladin, οι Πειρατές της Καραϊβικής, Το βιβλίο της ζούγκλας και Lion King!

Στην παράσταση διάρκειας μίας ώρας και δέκα λεπτών οι τρεις πρωταγωνιστές θα τραγουδούν ζωντανά για μικρούς και μεγάλους υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μπάτζιουκαι θα «συνοδεύονται» από σχετικά με τις ταινίες κλιπ υπό την επιμέλεια του Κωνσταντίνου Κολάτσου.

Πρόκειται για μία προσπάθεια πέντε αποφοίτων του Μουσικού  Σχολείου Κομοτηνής, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα απαιτητικό project το οποίο προσέφερε χαρά και ψυχαγωγία τόσο στους ίδιους όπως εξήγησαν στην συνέντευξη τύπου, την οποία επιθυμούν να μεταδώσουν και στο κοινό που θα δώσει το παρών.

Οι τέσσερις πρωταγωνιστές της παράστασης απηύθυναν το δικό τους προσκλητήριο σε μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας να δώσουν το παρών, υποσχόμενοι μία παράσταση που θα τους ανταμείψει, εξηγώντας πως το συμβολικό αντίτιμο, κρίθηκε αναγκαίο για την πληρωμή των πνευματικών δικαιωμάτων του έργου.

Οι ίδιοι ευχαρίστησαν τον κόσμο για την πολυετή υποστήριξή του σε κάθε project τους, με τον Ιωακείμ Ιωακειμίδη να γνωστοποιεί και την «επιστροφή» της παράστασης «Μία ζωή» στις 3 και 5 Ιανουαρίου στη σκηνή του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής, ως μια τελευταία ευκαιρία να την παρακολουθήσουν πριν την «αναχώρησή» της για την Αθήνα.

Info

“Disney The Show Live”
Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και ώρες 18:00 & 20:30
2ος όροφος της Λέσχης Κομοτηναίων.

Η κράτηση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 6932605566 ή στείλτε μήνυμα στην σελίδα Joakeem στο Facebook!

Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 7 ευρώ
Παιδικό/Μαθητικό/ Φοιτητικό: 5 ευρώ

Διάρκεια παράστασης 70' (χωρίς διάλειμμα)

Σκηνοθεσία: Ιωακείμ Ιωακειμίδης
Μουσικός Διευθυντής / Διδασκαλία Τραγουδιών: Γιώργος Μπάτζιος
Μοντάζ Προβολών / Σχεδιασμός Animation – Αφίσας: Κωνσταντίνος Κολάτσος
Φωτισμοί: Εμμανουέλα Καφετζοπούλου

Χορηγός Επικοινωνίας: Παρατηρητής της Θράκης & Ράδιο Παρατηρητής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.