Οι «Γυναικες της Κομοτηνης» γιορτασαν την Παγκοσμια Ημερα της Γυναικας

Φωτεινή Θάνου- Άση Κιούρα- Κατερίνα Σακελλαρίου- Ρομπέρτα Τατερεάνου - «Οι γυναίκες της Κομοτηνής κάνουν τη διαφορά»

Κάθε χρόνο και καλύτερα. Με αυτήν ακριβώς την φράση θα μπορούσε κανείς να περιγράψει τα όσα έλαβαν χώρα το βράδυ της Τρίτης, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, στο Hobo’s Joint, στο μοναδικό από κάθε άποψη πάρτι που διοργάνωσαν για όλες τις γυναίκες της πόλης, οι «Γυναίκες της Κομοτηνής».
 
Η πολυπληθής διαδικτυακή ομάδα της πόλης μας «έδωσε τα ρέστα της» διοργανώνοντας μία βραδιά με αποκλειστικά γυναικείο χαρακτήρα, με πρωτότυπα κοκτέιλς που επιμελήθηκαν οι barman του καταστήματος τα οποία και έγιναν ανάρπαστα, ελληνική μουσική που ξεσήκωσε όλες τις παρευρισκόμενες και πάρα πολλά δώρα τα οποία μοίρασαν ένεκα της ημέρας σε όλες τις γυναίκες που έδωσαν το «παρών».
 
Ένα πάρτι φτιαγμένο από τις «Γυναίκες» για τις γυναίκες της πόλης μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γέμισαν το Hobo’s Joint κρατώντας το κέφι ακμαίο μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.
«Η Κομοτηνή είναι μία πόλη με ξεχωριστούς ανθρώπους… αλλά οι γυναίκες της κάνουν την διαφορά» μας υπενθύμισαν οι επικεφαλής της ομάδας κ.κ. Φωτεινή Θάνου, Άση Κιούρα, Κατερίνα Σακελλαρίου και Ρομπέρτα Τατερεάνου, που αποτέλεσαν και την ψυχή του πάρτι, για να επισημάνουν ωστόσο πως «οι γυναίκες δεν θα πρέπει να γιορτάζουν μόνο μία μέρα τον χρόνο» αλλά καθ’ όλη τη διάρκειά του. 

Τα καλύτερα έρχονται

Ειδική αναφορά έκαναν και στο ηλεκτρονικό περιοδικό «Γυναίκες της Κομοτηνής» που αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο των γυναικών της πόλης μας, το οποίο όπως επεσήμαναν «έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας σε επισκεψιμότητα» γεγονός που όπως τόνισαν αποτελεί για τις ίδιες το καλύτερο εχέγγυο για τη συνέχεια αλλά και την περαιτέρω εξέλιξη της προσπάθειάς τους. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.