Οι φιλοι του «Ηροδικου» τιθενται αντιμετωποι με το Σωματειο Ελληνων Ηθοποιων

Φιλανθρωπικό φιλικό ποδοσφαίρου την Μεγάλη Δευτέρα στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής

Μια ξεχωριστή αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής. Συγκεκριμένα την Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου στις 16:00 η Ποδοσφαιρική Ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών θα τεθεί αντιμέτωπη με τους φίλους του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Ηρόδικος».
 
Ο σκοπός διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης είναι πολύ σημαντικός, καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αγορά αθλητικών Αμαξιδίων καλαθοσφαίρισης.
 
Για αυτήν την αναμέτρηση μίλησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Γιάννης Αϊβάζης, οι οποίοι θα έρθουν τη Δευτέρα να αγωνιστούν μπροστά στο κοινό της Κομοτηνής. 

Θοδωρής Ζαγοράκης «Έχουμε πάρει πολλά από το ποδόσφαιρο και οφείλουμε να δώσουμε πολλά στην κοινωνία» 

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που κατέκτησε το Euro 2004, Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος κ. Θοδωρής Ζαγοράκης στάθηκε στη σημασία συμμετοχής σε φιλανθρωπικές διοργανώσεις, απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει τις κερκίδες του ΔΑΚ.«Στην Κομοτηνή έχω πολλούς φίλους από τα παλιά χρόνια και έχω ιδιαίτερη σχέση με τον Θόδωρο Σαββάκη» ανέφερε αρχικά ο κ. Ζαγοράκης, εξηγώντας πως δεν θα μπορούσε να αρνηθεί στην πρόσκληση του, παρότι είναι προεκλογική περίοδος. «Είμαστε υποχρεωμένοι και επιβάλλεται να κάνουμε τέτοιες διοργανώσεις» επισήμανε ο κ. Ζαγοράκης, που θυμήθηκε την επίσκεψη του στο ΔΑΚ Κομοτηνής  τον Μάϊο του 2017 και την αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που είχε δώσει μαζί με τους φίλους του στην Ορεστιάδα τον Απρίλιο του 2018. «Θεωρώ πως πήραμε πάρα πολλά από το ποδόσφαιρο και επιβάλλεται να δώσουμε πολλά στην κοινωνία» τόνισε ο κ. Ζαγοράκης και δεσμεύθηκε πως όσο αντέχει θα είναι αρωγός σε τέτοιες δράσεις.
 
Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνομιλίας, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει τις κερκίδες του ΔΑΚ, στηρίζοντας την προσπάθεια ενώ δεν παρέλειψε να  στείλει μήνυμα στον κ. Σαββάκη για τη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας για να νικήσει στο φιλικό καθώς η ήττα δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιο του. 

Γιάννης Αϊβάζης «Στόχος των ηθοποιών να βρίσκονται στο πλευρό της κοινωνίας» 

Την ποδοσφαιρική ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εκπροσώπησε ο κ. Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την επικείμενη έλευση του μαζί με τους συναδέλφους του στην Κομοτηνή, κάνοντας μία αναδρομή στις δράσεις του Σωματείου. «Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών βρίσκεται χρόνια δίπλα στον κόσμο που έχει ανάγκη και  η δράση του ξεκινάει από πάρα πολύ παλιά και συγκεκριμένα από το 1950» ανέφερε ο κ. Αϊβάζης, πληροφορώντας μας πως στην ομάδα συμμετείχαν σπουδαίοι ηθοποιοί όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Θανάσης Βέγγος. «Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, ζητώντας από το κοινό της Κομοτηνής να στηρίξει την προσπάθεια και να γεμίσει το ΔΑΚ. «Συνέχεια ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και η χαρά μας είναι διπλή όταν ταξιδεύουμε στην επαρχία» επισήμανε ο κ. Αϊβάζης και υποσχέθηκε τη διεξαγωγή μίας σπουδαίας αναμέτρησης με νικήτρια την ανθρωπιά. 
 
Η ομάδα ποδοσφαίρου Ελλήνων ηθοποιών συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Τύπου εδώ και περίπου δύο δεκαετίες, απαρτιζόμενη από Έλληνες Ηθοποιούς. Έχει κατακτήσει Πρωταθλήματα, Κύπελλα, καθώς και Super Cup.  Δίνει πολλούς αγώνες κάθε χρόνο, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, κυρίως στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.