Οι φερελπιδες δημοσιογραφοι του Μειονοτικου Λυκειου της Κομοτηνης στον «ΠτΘ»

Την επίσκεψη των μαθητών του τμήματος Β1 του Μειονοτικού Λυκείου της πόλης μας δεχτήκαμε αυτήν εβδομάδα. Μία επίσκεψη διαφορετική από αυτές των υπολοίπων σχολείων που μας έχουν τιμήσει στο παρελθόν με την παρουσία τους, καθώς οι μαθητές του Μειονοτικού Λυκείου της Κομοτηνής ήρθαν τις εγκαταστάσεις μας στα πλαίσια της ερευνητικής εργασίας που διεξάγουν με τίτλο «η Δημοσιογραφία και εμείς».
 
Οι 42 περίπου μαθητές του σχολείου, μαζί με τους καθηγητές τους κ.κ. Ελένη Χατζή, Πέτρος Γκίνογλου και Μεμέτ Ογλού Μπελγκίν, περιηγήθηκαν στους χώρους τόσο της εφημερίδας του «ΠτΘ» όσο και του Ραδιοφώνου και είδαν από κοντά τις εγκαταστάσεις αλλά και τον τρόπο λειτουργίας ενός ΜΜΕ, ενώ στα πλαίσια της εργασίας τους οι κ.κ. Μελτέμ, Μελέκ, Αχμέτ, Οζάν, Ιμπραήμ και Οκάν, ως άλλοι δημοσιογράφοι, έκατσαν στο ίδιο τραπέζι με την δημοσιογράφο του «ΠτΘ» Νατάσσα Βαφειάδου, όπου της έθεσαν ζωντανά στον αέρα τις δικές τους ερωτήσεις σχετικά με το επάγγελμα της δημοσιογραφίας.
 
Εξαιρετικοί συνολικά ως παρουσίες αλλά και ως φερέλπιδες δημοσιογράφοι, οι μαθητές του Μειονοτικού Λυκείου της πόλης μας, μας γέμισαν χαρά και αδημονία για την μελλοντική μας συνάντηση στα «δημοσιογραφικά σαλόνια» της περιοχής μας και όχι μόνο! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.