«Οι farmΙασμιωτες ανοιξαν τα μπλοκα και εισβαλλουν στην Ξανθη»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου πάει στο Καρναβάλι της Ξάνθης

Δυναμικό παρών στις «Θρακικές Λαογραφικές Εορτές-Ξανθιώτικο Καρναβάλι» αναμένεται να δώσει φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου.   
 
Δεδομένης της πανελλαδικής εμβέλειας της διοργάνωσης αλλά και της βούλησης των μελών του Συλλόγου να συμβάλλουν κατά το μέτρο του εφικτού στα πολιτιστικά δρώμενα της γειτονικής Ξάνθης η συμμετοχή τους στις Θ.Λ.Ε θα είναι διπλή.  Αρχικά το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου θα λάβει μέρος στην παρέλαση λαογραφίας στην 15η σειρά, ενώ την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα συμμετέχει οργανωμένα στην Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στην 29η σειρά.
 


«Καλούμε μέλη, φίλους και γνωστούς να πλαισιώσουν την προσπάθειά μας συμμετέχοντας με την ομάδα μας στην καρναβαλική παρέλαση της 26ης Φεβρουαρίου. Η στήριξή σας θέτει τα θεμέλια ώστε να παγιωθεί η συμμετοχή μας στους πολιτιστικούς θεσμούς της Ξάνθης μελλοντικά» αναφέρει σε σχετικό του μήνυμα το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστώντας θερμά για τη συνεργασία «το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης που με την ευγενική καθοδήγηση που μας παρείχε στάθηκε αρωγός στο εγχείρημά μας».
 
Να σημειωθεί τέλος ότι το θέμα με το οποίο θα συμμετέχει στο φετινό Ξανθιώτικο καρναβάλι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου είναι «αγρότες»  και η ονομασία «farmΊασμος». Με σύνθημα «οι farmΙασμιώτες άνοιξαν τα μπλόκα και εισβάλλουν στην Ξάνθη μας με… ρούχα εργασίας», το logo καθώς και η καρναβαλική στολή παρουσιάστηκαν επίσημα την Κυριακή στον Ίασμο ύστερα από συνάντηση με μια από τις ομάδες εργασίας. Οι στολές θα είναι διαθέσιμες από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου. Η τιμή έχει οριστεί στα 32,00 ευρώ. Κρατήσεις θα γίνονται καθημερινά εκτός Κυριακής από τον χώρο του ΚΑΠΗ στον Ίασμο και ώρες 17:00 έως 18:30.
 
Info
Τηλέφωνο για πληροφορίες: Νίκος, 6987877034.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.