«Οι ευρωβουλευτες πρεπει να ειναι οι πρεσβευτες της Ελλαδος, οι μαχητες και οι αγωνιστες»

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Ηλίας Πολατίδης βουλευτής ΛΑΟΣ στο νομό Σερρών, όπου παραχώρησε συνέντευξη τύπου συνοδευόμενος από την υποψήφια ευρωβουλευτής Έβρου και υπεύθυνη για το ευρωψηφοδέλτιο στην Θράκη κ. Ιωάννα Μπαζντιάρα καθώς και τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου.

Τη χαρά του γιατί βρέθηκε στην Κομοτηνή εξέφρασε ο κ. Πολατίδης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση της χώρας κατηγορώντας τα δύο μεγάλα κόμματα για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή. Αναφέρθηκε επίσης στα σκάνδαλα και ειδικότερα στο σκάνδαλο Seamens και στα αποτελέσματά τους εις βάρος του ελληνικού λαού.

Μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα όπως είπε ο κ. Πολατίδης «το θέμα που κυριαρχεί είναι ποιο σποτάκι είναι προσβλητικό ή όχι», και κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα για προσπάθεια αποφυγής από τα ουσιαστικά προβλήματα του πολίτη.

Ο κ. Πολατίδης αναφέρθηκε για υποκρισία από πλευράς τους στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. «Θέλουν να πείσουν ότι θα κάνουν κάτι πάνω σε αυτό, όταν συστηματικά έχουν ανοιχτά τα σύνορα, συστηματικά ευχαριστούν τους μετανάστες γιατί επέλεξαν τη χώρα μας και δεν κάνουν το παραμικρό για να εφαρμόσουν στοιχειωδώς τους νόμους». Μίλησε για αγανάκτηση του ελληνικού λαού γεγονός που τους οδηγεί σε «κροκοδείλια δάκρυα για την υπάρχουσα κατάσταση».

Όσον αφορά στους αγρότες μίλησε ότι έχουν φθάσει σε απόγνωση και τόνισε ότι «είναι βέβαιο ότι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ δεν μπορούν να λύσουν κανένα πρόβλημα».

Οι ευρωβουλευτές

πρέπει να είναι

οι πρεσβευτές της Ελλάδος

Για προσπάθεια κάλυψης της ιστορίας τους από πλευράς των δύο μεγάλων κομμάτων μίλησε ο κ. Πολατίδης. Αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν από πλευράς ΛΑΟΣ στην προηγούμενη ευρωβουλή για την θετική έκβαση των θεμάτων της χώρας μας «και σε αυτά δεν υπήρχε καμία συμπαράσταση από τους βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων είτε ακολουθώντας την κομματική γραμμή, είτε με βάσει τις προσωπικές πεποιθήσεις ήταν σταθερά όμως εναντίον των εθνικών συμφερόντων». Μίλησε για ανθελληνική συμπεριφορά των ευρωβουλευτών της Ελλάδας που στόχο έχουν την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ.

«Εμείς πιστεύουμε ότι οι ευρωβουλευτές πρέπει να είναι οι πρεσβευτές της Ελλάδος, οι μαχητές και οι αγωνιστές». Κατηγόρησε τα άλλα κόμματα για τις επιλογές τους στη λίστα του ευρωψηφοδελτίου και συγκεκριμένα την κ. Γιαννάκου γιατί υπερασπίστηκε το βιβλίο της ιστορίας, «που παρά την απόφαση του λαού να τη στείλει στο σπίτι της επανήλθε γιατί είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος της νέας τάξης στην Ελλάδα ή ίσως ο πιο θρασύς εκπρόσωπος». Αναφέρθηκε στην κ. Μουσταφάογλου που στελεχώνει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και την κατηγόρησε για συχνές επισκέψεις σε προξενεία ξένων δυνάμεων στο εξωτερικό αλλά και το ΠΑΣΟΚ που προωθεί όχι τους μουσουλμάνους που «σέβονται τις υποχρεώσεις τους και απαιτούν τα δικαιώματά τους από το ελληνικό κράτος αλλά αυτούς που είναι όργανα ξένων δυνάμεων». Χαρακτήρισε τους Οικολόγους «κατασκεύασμα του ΜΜΕ και κάποιων καναλαρχών το οποίο έχει πάρει ελάχιστες συγκεκριμένες θέσεις πέρα από τα γενικόλογα περί της Οικολογίας» και το κατηγόρησε ότι ζήτησε να μην εγκαθίστανται πόντιοι από την πρώην Σοβιετική Ένωση στη Θράκη γιατί θα αντιστραφεί η πληθυσμιακή ισορροπία των μουσουλμάνων.

Ψήφος στο ΛΑΟΣ

Υποστηρίζοντας την άποψη ότι οι πολίτες πρέπει να δώσουν ψήφο στο κόμμα που εκπροσωπεί ο κ. Πολατίδης ανέφερε τις απόψεις του κόμματός του που είναι αντίθετες με αυτές των δεξιών κομμάτων της Ευρώπης. «Δεν πιστεύουμε σε ένα υπερκράτος, δεν πιστεύουμε ότι όλες οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται από τη γραφειοκρατία των Βρυξελών», εν αντιθέσει με τα δύο μεγάλα κόμματα που υπερψήφισαν ώστε η Ελλάδα να μετατραπεί σε μια επαρχία του υπερκράτους. Αναφέρθηκε επίσης στα διάφορα επιτεύγματα που κατάφερε μέσα στην ΕΕ το ΛΑΟΣ. «Τα άλλα κόμματα δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν προκειμένου να υπερασπιστούν τα ελληνικά συμφέροντα, θέλουν να είναι ευχάριστοι στις ηγεσίες αυτών των ευρωπαϊκών κομμάτων».

Κατά τον κ. Πολατίδη μόνο οι βουλευτές του ΛΑΟΣ μπορούν να δώσουν μάχες για τα ελληνικά συμφέροντα και κλείνοντας κάλεσε τους πολίτες να στείλουν στην Ευρωβουλή τους καλύτερους δυνατούς αγωνιστές για τα συμφέροντά τους και αυτοί είναι «οι βουλευτές του ΛΑΟΣ»

Ο.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.